Door de bocht..

Door de bocht.. van Oscar de Wit-Snijder

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Door de bocht.. van Oscar de Wit-Snijder

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 337853
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
102 gratis verzending!

Omschrijving

Dit was een evenement in Beekbergen, CAI international paardenevenement. Een mooie zaterdag om deze wedstrijden vast te leggen met een mooie plek voor de waterbak. Van 3 tot en met 6 augustus was de absolute wereldtop van de twee- en vierspannen aan de start op de terreinen van Riant Equestrian Centre. Voor de tweespannen was de wedstrijd de laatste mogelijkheid om kwalificaties binnen te halen voor het wereldkampioenschap dat eind september in Lipica wordt verreden.
Maar liefst 70 internationale tweespannen hebben zich ingeschreven. Eén van de topfavorieten was Martin Hölle, pupil van organisator Mieke van Tergouw. De uit Hongarije afkomstige menner begon zijn carrière bij de pony’s waar hij in 2013 de wereldtitel veroverde. Inmiddels is hij overgestapt naar de tweespan paarden en wordt ook daarbij intensief begeleid vanuit Riant.
Alle Nederlandse tweespantoppers waaronder de kersverse Nederlands kampioen Anthonie ter Harmsel en oud-wereldkampioen Harrie Verstappen rijden mee. Voor bondscoach Harry de Ruyter is Beekbergen een belangrijk observatiemoment met het oog op het komende wereldkampioenschap in Lipica, eind september.

Over Oscar de Wit-Snijder

Oscar de Wit-Snijder profielfotoMijn naam is Oscar en hou me bezig met fotograferen en foto art. Op foto art gebied hou ik ervan om van 1 of meerdere foto's weer een nieuw kunst werk te maken, de fotografie gebruik ik dan o.a voor mijn ontwerpen. Macro in combinatie met highspeed waterdrop fotografie heeft altijd mijn aandacht en passie gehad, de vormen, kleuren, en mogelijkheden met dit soort fotografie zijn geweldig. Buiten deze vorm van fotografie hou ik me ook bezig met Neutral Density filters ( grijs filter) en avond fotografie. De melkachtige en silky uitstraling van fotograferen met een grijsfilter spreken mij zeer aan. Mijn interesse van de avond fotografie licht op het gebied van fotograferen van de lichtbundels van rijdende objecten.

Alle werken