Door het zand bedolven huis in Kolmanskop, Namibië

Door het zand bedolven huis in Kolmanskop, Namibië van Rietje Bulthuis

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Door het zand bedolven huis in Kolmanskop, Namibië van Rietje Bulthuis

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 179251
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
87 gratis verzending!

Omschrijving

Door het zand bedolven huis in Kolmanskop, Namibië.
Kolmanskop is een spookstad in de Namib woestijn in het zuiden van Namibië, landinwaarts vanaf de havenstad Lüderitz is het 10 kilometer. Zandstormen hebben de stad overgenomen. Het zand is metershoog opgewaaid in de huizen. Tegen 1950 was Kolmanskop helemaal verlaten en viel het ten prooi aan het woestijnzand. Langzaam worden de gebouwen met zand gevuld.
Het is een verlaten plek, een kleine nederzetting, en was een zeer rijk mijnbouw dorp. Het is nu een populaire fotogenieke toeristische bestemming.

Over Rietje Bulthuis

Rietje Bulthuis profielfotoIk fotografeer graag natuur en landschappen. Reizen is mijn passie. Daarnaast vind ik het leuk om in Photoshop effecten toe te passen, of nieuwe ontwerpen te maken, zo ontstaat digitale kunst. Ook kunst- en cultuuruitingen in andere landen hebben mijn belangstelling. Ik heb in mijn shop veel albums aangemaakt: panoramafoto's, landschappen, dieren, mensen, bloemen, diverse landen, boeddha's en nog veel meer. Naast fotografie houd ik me bezig met beeldhouwen en voorheen ook met schilderen. Mijn andere werk is te zien op http://www.rietjebulthuis.nl Wil je een foto downloaden? Dat kan, ik bied mijn foto's aan op: http://www.istockphoto.com/nl/portfolio/rbulthuis. Hier vind je ook andere foto's die minder geschikt zijn als afbeelding aan de muur.

Alle werken