Doorkijkje op de Douro (Porto) van Bibian Been

Werkcode: 602 034 Kopieer de werkcode

Bibian Been profielfoto Vanaf de "Escadas do Codeçal" kijk je vanonder de Luis-I brug uit op de Douro die langs het centrum van Porto (Portugal) stroomt. Deze foto reflecteert de sfeer van de wijk Ribeira naar mijn idee perfect.

Dit werk wordt aangeboden door Bibian Been

Hi! Als hobby fotograaf maak ik graag foto's op reis, onder andere van landschappen en dieren, maar ook portretten. Zo probeer ik het grootse gevoel van de landschappen of de cultuur vast te leggen. Hopelijk zit er voor jou een foto bij dat helemaal bij jouw smaak past.

Meer weten over Bibian Been?

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.696 klanten geven ons een 4,7 / 5

G
Nederland
5 / 5

Uitstekend
Verkeerde doek werd bezorgd. Zonder problemen een weekje later de juiste ontvangen. Doek in frame ziet er erg mooi uit.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2023
Yvonne
Nederland
5 / 5

super service ,en erg meedenkend.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2017
Hans
Nederland
5 / 5

Superbedrijf in elk opzicht. Doet wat het belooft.
Vanaf het begin van mijn bestelling ben ik uitstekend op de hoogte gehouden van de stand van zaken. Gisteren werd het prima verpakt (alsof het een kostbaar museumstuk was) in uitstekende staat bezorgd. Het voldoet volkomen aan mijn verwachtingen, Het is een fraai sieraad in mijn woonkamer. Ik ga hier zeker vaker iets bestellen. Uit Haarlem komt alleen maar goeds is mijn ervaring en hieruit blijkt dat maar weer eens.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2021
Corry
Nederland
5 / 5

Snelle reacties, goede materialen, mooie website.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2016
IsoJacobijntje
Nederland
5 / 5

Echt een top bedrijf! Mijn bestelde kunstwerk kwam in eerste instantie niet uit zoals ik die had verwacht en ik was erg teleurgesteld. Vervolgens hebben zij over de weken heen echt hun tijd genomen om mij verschillende proefdrukken te sturen in andere kleursamenstelling en versies om een oplossing te vinden. Ze gaven het niet op (zelfs toen ik het wou laten zitten). Uiteindelijk hebben zij het voor elkaar gekregen om het probleem op te lossen en kan ik niet stoppen met naar het kunstwerk kijken ? Uitstekende service! “A great company can be judged by the way they handle their complaints.”

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in maart 2022
Marie Louise
Nederland
5 / 5

Super professioneel en klantvriendelijk!
Vanuit het buitenland contact met Werkaandemuur.nl Zeer behulpzaam, efficiënt, vriendelijk en leveren naar verwachting. Door goede verpakking is de bestelling in optimale conditie aangekomen. Een aanrader!!!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2020
Thomas
Nederland
5 / 5

Een verrijking voor het huis
Haarscherp en strak geprint op Canvas, veel diepte in de foto en een echte eyecatcher in de woonkamer. Ben er erg blij mee.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2020
Anita
Nederland
4.5 / 5

Mooie website, er is veel mogelijk. Je wordt goed op de hoogte gehouden over de status van je bestelling. De bestelling werd keurig verpakt op de afgesproken dag bezorgd.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2017
Arjan
Nederland
5 / 5

Ruime keuze en goede kwaliteit!
Voor een schilderij in het trappenhuis hebben we bij Werkaandemuur.nl een keuze gemaakt uit een zeer ruim aanbod. Prettige website, goede kwaliteit en de levering is goed verlopen. het schilderij hangt schitterend!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2019
Bimvos
Nederland
4 / 5

Adembenemend
Voor de 2e keer een aankoop gedaan en de kwaliteit is prima, keurig verpakt en een prettig contact met de betreffende medewerker/ster. Jammer dat ze nooit aanbiedingen hebben of sale bijvoorbeeld. Ik mis het dat je geen account kan aanmaken want nu bouw je ook geen bestel historie op en moet je telkens maten e.d. van de gekochte kunstwerken op gaan zoeken.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in september 2021
Angela
Nederland
5 / 5

Prima ervaring, prachtige foto's in mooie lijsten. En super goed ingepakt zodat het niet beschadigen!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2017
Victor Burgmeijer
Nederland
5 / 5

(Translated by Google) Beautiful custom-made system that is simple but solid to assemble... (Original) Mooi op maat gemaakt systeem wat eenvoudig maar degelijk in elkaar te zetten is...

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in augustus 2023

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop de foto Doorkijkje op de Douro (Porto) van Bibian Been op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
104,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden