Doornroosje ten tijde van Corona

van Karolina Grenczyk

- Werkcode: 744351

Karolina Grenczyk over Doornroosje ten tijde van Corona

Doornroosje heeft helemaal geen behoefte om door een wildvreemde prins gezoend te worden, er heerst tenslotte corona, dus draagt ze een mondkapje! Slimme meid!

Toen de uitbraak van corona ook een feit was in Nederland, en alles langzaam moest sluiten, ben ik o.a. bekende sprookjes gaan herschrijven om mensen aan het lachen te maken.

Dit werk is mixed media; het is een collage van gekleurd papier en karton, maar er zijn wat kleine details getekend.
Doornroosje ten tijde van Corona vind je in de categorieën Adel, Collage, Coronavirus, Doornroosje, Humor, Illustraties, Kusje, Liefde, Mondkapje, Prins, Sprookjes en Vrouw.
Karolina Grenczyk profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Karolina Grenczyk

Mijn werk onderscheidt zich door sprekende kleuren en duidelijke vormen. Ik werk met ecoline, inkt en potlood, maar ook knip en plak ik graag. Ik haal mijn inspiratie uit de natuur en mijmer graag. Dieren en mensen lijken in die mijmeringen soms wat te versmelten. Naast mijn kinderboekje 'Emilie en de Beer' maak ik ook graag illustraties die ik baseer op wat ik in de stad zie: mensen in het park bijvoorbeeld. Ook heeft de coronacrisis mijn werk beïnvloedt. Vaak kun je mij al tekenend spotten in het park, een café of op het strand.

Alle werken van Karolina Grenczyk


Meer weten over Karolina Grenczyk?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Doornroosje ten tijde van Corona op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Doornroosje ten tijde van Corona van Karolina Grenczyk

Koop de illustratie Doornroosje ten tijde van Corona van Karolina Grenczyk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 744351
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
160 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.