Dordrecht Skyline bij zonsondergang vanuit Zwijndrecht

Dordrecht Skyline bij zonsondergang vanuit Zwijndrecht van Tux Photography

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Dordrecht Skyline bij zonsondergang vanuit Zwijndrecht van Tux Photography

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 106437
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
94 gratis verzending!

Omschrijving

Deze foto van de historische binnenstad van Dordrecht is gemaakt vanf een kade in Zwijndrecht.
Hoe oud Dordrecht precies is, staat nog niet vast. Zeker is dat Dordrecht in de twaalfde eeuw echt vorm kreeg als nederzetting. Op de foto zijn gedeeltes van een aantal oude gebouwen te zien. Een daar van is de Grote of Onze-Lieve-Vrouwekerk. Het verlichte brug gedeelte is een onderdeel van de Zwijndrechtse brug, die Dordrecht en Zwijndrecht verbindt.
De foto is gemaakt rond zonsondergang tijdens een avond in maart 2014 met behulp van een statief en afstandsbediening. De gehanteerde sluitertijd is 58 seconden en het diafragma f22.

Over Tux Photography

Tux Photography profielfotoAls fotograaf heb ik een grote passie voor het moois dat onze wereld te bieden heeft. Zowel in Nederland als ver daar buiten. Overdag en vooral in de avond probeer ik sfeervolle opnames te maken van stadslandschappen en landschappen. Dat is mijn grootste passie. Foto's geven mij een herinnering aan een mooie plek en ik vind het heerlijk om weg te dromen bij een foto. Mijn passie voor fotografie wil ik graag delen met u door middel van sfeervolle foto's. En door kwalitatieve fotoproducten in deze webshop. Zodat u ook dat fijne gevoel, die sfeer of ontspanning kunt ervaren. En daarmee uw woongenot kunt vergroten of een werkplek sfeervoller kunt maken.

Naast de foto's in deze shop heb ik op https://tuxphotography.com een groot aantal andere foto's staan. Mocht daar een foto tussen zitten waar u interesse in heeft, stuur dan gerust een e-mail naar info @ tuxphotography .com (zonder spaties). Kijk ook eens in mijn andere shop: https://shop.tuxphotography.com/ :-)

Alle werken