Dordrecht Skyline in de avond vanuit Papendrecht

Dordrecht Skyline in de avond vanuit Papendrecht van Tux Photography

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 71503

Dordrecht Skyline in de avond vanuit Papendrecht van Tux Photography

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

10% Paas korting t/m 22-04
Nog 1 dag en 2 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
98 89 gratis verzending!
Dordrecht Skyline in de avond vanuit Papendrecht  van Tux Photography

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Deze foto van de historische binnenstad van Dordrecht (Zuid-Holland) is gemaakt vanaf een wandelpad in Papendrecht.
Hoe oud Dordrecht precies is, staat nog niet vast. Zeker is dat Dordrecht in de twaalfde eeuw echt vorm kreeg als nederzetting. Op de foto zijn gedeeltes van een aantal oude gebouwen te zien. De rechter koepel in de foto is een onderdeel van de Groothoofdspoort. Rechts daarvan is de Grote Kerk te zien, de Grote of Onze-Lieve-Vrouwekerk. Het verlichte brug gedeelte is een onderdeel van de Zwijndrechtse brug, die Dordrecht en Zwijndrecht verbindt.
De foto is gemaakt gedurende het blauwe uurtje tijdens een avond in oktober 2013 met behulp van een statief en afstandsbediening. De gehanteerde sluitertijd is 30 seconden en het diafragma f11.

Over Tux Photography

Tux Photography profielfotoAls fotograaf heb ik een grote passie voor het moois dat onze wereld te bieden heeft. Zowel in Nederland als ver daar buiten. Overdag en vooral in de avond probeer ik sfeervolle opnames te maken van stadslandschappen en landschappen. Dat is mijn grootste passie. Foto's geven mij een herinnering aan een mooie plek en ik vind het heerlijk om weg te dromen bij een foto. Mijn passie voor fotografie wil ik graag delen met u door middel van sfeervolle foto's. En door kwalitatieve fotoproducten in deze webshop. Zodat u ook dat fijne gevoel, die sfeer of ontspanning kunt ervaren. En daarmee uw woongenot kunt vergroten of een werkplek sfeervoller kunt maken.

Naast de foto's in deze shop heb ik op https://tuxphotography.com een groot aantal andere foto's staan. Mocht daar een foto tussen zitten waar u interesse in heeft, stuur dan gerust een e-mail naar info @ tuxphotography .com (zonder spaties). Kijk ook eens in mijn andere shop: https://shop.tuxphotography.com/ :-)

Alle werken