Dordrecht-Wijnhaven at night

Dordrecht-Wijnhaven at night van Jan Koppelaar

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Dordrecht-Wijnhaven at night

van Jan Koppelaar

Dordrecht-Wijnhaven at night van Jan Koppelaar

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 127703
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
90 gratis verzending!

Omschrijving

De Wijnhaven in Dordrecht (Zuid-Holland, Nederland), gefotografeerd in de late namiddag. Deze lange sluitertijd opname (Long Exposure) is gefotografeerd tijdens het blauwe uurtje. De oude grachtenpanden zijn schitterende objecten om te fotograferen, zeker als het blauwe uurtje gecombineerd wordt met kunstlicht. De jachtjes aan de steiger geven een mooie dynamiek. Door de lange sluitertijd wordt het water, ondanks de harde wind, mooi vlak/stil.

Dit werk wordt aangeboden door Jan Koppelaar

Jan Koppelaar profielfotoJan Koppelaar (1984) is vanaf 2000 een enthousiast hobbyfotograaf. In 1999 kreeg hij zijn eerste analoge spiegelreflexcamera. Sindsdien combineert hij fotografie met het genieten van de natuur. Jan is een autodidact. Dat wil zeggen dat hij alles zelf aangeleerd heeft door veel naar foto's van andere fotografen te kijken. Hierdoor heeft Jan zich steeds meer aangeleerd. Jan woont in de Alblasserwaard. Dit gebied staat bekend om zijn mooie molens en landschappen. Jan is dan ook veel in dit gebied te vinden.Jan fotografeert met een Sony SLT-A58 en een Sony DLSR-A100. Daarnaast gebruikt hij verschillende lenzen

Alle werken