Dordrecht vanaf de Damiatebrug

Dordrecht vanaf de Damiatebrug van Mirjam Boerhoop - Oudenaarden

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Dordrecht vanaf de Damiatebrug van Mirjam Boerhoop - Oudenaarden

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 312333
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
90 gratis verzending!

Omschrijving

Dordrecht, 22 september 2017. Vanwege een speciale reden ben ik in het centrum van mijn geboortestad om foto's te maken. Rondom de Damiatebrug is mijn favoriete plek, dit is de plek die ik al van kleins af aan zie op een schilderijtje dat bij mijn opa en oma hing. Dit schilderij hangt nu alweer een paar jaar bij mij in de kamer.
Ik besluit een paar foto's op de Damiatebrug te maken. Dit beeld is lekker gebalanceerd en je ziet er ook nog de Grote Kerk en de Zwijdrechtse brug als je goed kijkt.

Dit werk wordt aangeboden door Mirjam Boerhoop - Oudenaarden

Mirjam Boerhoop - Oudenaarden profielfotoIk ben Mirjam, 41 jaar, getrouwd met Jacco en moeder van Sanne (8) en Rens (6). Ik woon in het prachtige Noord-Scharwoude (gemeente Langedijk in Noord-Holland), maar ben geboren en opgegroeid in Dordrecht. Naast mijn baan als stabiliteits coördinator op een laboratorium in Petten en mijn drukke gezin, vind ik het heerlijk om er op uit te gaan om te fotograferen. Sinds 2015 heb ik deze hobby naar een beter niveau proberen te brengen door een workshop van Frank Peters in Italië te volgen. Ik heb daar veel geleerd over welke instellingen onder welke omstandigheden je het beste kan gebruiken en ook over compositie. De afgelopen vier jaar heb ik daarmee veel geoefend en in september 2016 ben ik weer met Frank meegegaan naar Italië. In november 2017 was ik een week fotograferen op IJsland.
Ik fotografeer voornamelijk landschappen en steden. Dordrecht en Venetië zijn favoriet, maar ook in Alkmaar, Amsterdam en in Deventer fotografeer ik graag. Na mijn werk ben ik wel eens op het strand van Petten te vinden, bij het Palendorp dat daar staat.

Alle werken