Dorje Kyung Dzong, Zurmang

Dorje Kyung Dzong, Zurmang van Ymkje Repko

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 97433

Dorje Kyung Dzong, Zurmang van Ymkje Repko

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Omschrijving

Diep in de binnenlanden van Tibet, Bij Zurmang Dutsityl ligt de Dorje Kyung Dzong, een retraite oord voor monniken. Zurmang is de zetel van Chogyam Trungpa, de grondlegger van de Sjhambhala traditie.

Over Ymkje Repko

Ik ben een reisorganisator die tien jaar als landschapsarchitect heeft gewerkt en stukken schrijft over architectuur. Sinds 1988 reis ik heel veel door China en Tibet; ik spreek ook Chinees en Tibetaans. Uiteindelijk woon ik toch in Rotterdam. Mijn passies zijn de allernieuwste architectuur in China en de Tibetaanse cultuur in het algemeen.Ik geef graag lezingen aan de hand van dia's over Tibetaanse architectuur,spiritualiteit in het dagelijks leven in Tibet en de allernieuwste architectuur in China.I am a touroperator who has worked for ten years as a landscape architect and writes articles on architecture. The last 30 years I have travel a lot through China and Tibet. I speak Chinese and Tibetan. I live in Rotterdam, though, as a matter of fact. I love the newest architecture in China and the Tibetan culture in general. I also like to give lectures using slides on Tibetan architecture, spirituality in the Tibetan everyday life and about the latest architecture in China.

Alle werken