Dorpje Saksun,Faeröer van Dennis Wardenburg

Werkcode: 493 272 Kopieer de werkcode

Dennis Wardenburg profielfoto Het dorpje Saksun bevindt zich op het eiland Streymoy van Faeröer. Het dorpje telt ongeveer 30 inwoners. Kenmerkend voor dit dorp zijn de huisjes bedekt met gras of turf. Een fotogeniek dorp.

Dit werk wordt aangeboden door Dennis Wardenburg

De afgelopen jaren bracht ik een aantal vakanties door in het noorden van Europa. Om de herinneringen aan die vakanties vast te leggen ben ik mij gaan verdiepen in landschapsfotografie. Daarbij is niet alleen de techniek van het fotograferen voor mij belangrijk, maar ook om de beleving en de sfeer zo goed mogelijk over te brengen.

Meer weten over Dennis Wardenburg?

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.696 klanten geven ons een 4,7 / 5

Fam. Bron
Nederland
4.5 / 5

We zijn heel tevreden over Werk aan de Muur! Het bestellen ging makkelijk, een aanpassing van het formaat van de afbeelding ging in overleg en op vragen via de mail werd heel snel gereageerd. En niet onbelangrijk; het resultaat is prachtig!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2017
Debbie Nieboer
Nederland
5 / 5

Zeer grote variatie aan foto’s, duidelijk site en snelle service. Erg tevreden en blij dat we als extra optie, op advies van de baklijst nog hebben bij besteld. Ons vakantie verblijf is weer leuk opgefrist met dit prachtige doek.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2018
Menno
Nederland
5 / 5

Zeer veel keus en het online advies van de medewerkers is helemaal top! Ben erg goed geholpen bij het zoeken naar een geschikt werk.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2018
André
Nederland
5 / 5

Goede klantenservice , je wordt per mail goed op de hoogte gehouden over de status van je bestelling Top kwaliteit canvas

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2018
Angela
Nederland
5 / 5

Prima ervaring, prachtige foto's in mooie lijsten. En super goed ingepakt zodat het niet beschadigen!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2017
Theo
Nederland
5 / 5

Prachtig
Recent twee werken gekocht. Duidelijke info bij bestellen, update over productieproces en ruim van te voren een leverdatum. Top. Beide werken zijn heel erg mooi!! Een aanrader

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2021
Cora Verwoerd -Meijer
Nederland
5 / 5

heel veel keus, voor ieder wat wils, mooie kwaliteit, perfect verpakt. Kortom heel blij met mijn keuze en ga zeker in de nabije toekomst weer op zoek naar iets moois voor aan de muur

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in april 2023
Anne Mombarg
Nederland
5 / 5

(Translated by Google) As an interior designer, I like working with WerkaandeMuur, because the price/quality ratio is good, the website is clear and well-arranged, because the possibilities are endless and my experience with the employees of WerkaandeMuur is very positive. They think along, are friendly and helpful and they keep agreements. (Original) Als interieurontwerper werk ik graag met WerkaandeMuur, omdat de prijs/kwaliteitverhouding goed is, de website duidelijk en overzichtelijk is, omdat de mogelijkheden eindeloos zijn en mijn ervaring met de medewerkers van WerkaandeMuur is zeer positief. Ze denken mee, zijn vriendelijk en behulpzaam en ze komen afspraken na.

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in augustus 2023
Rachel
Nederland
5 / 5

Goede kwaliteit, snelle levering
Heel goed, een aanrader

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2021
Michiel
Nederland
5 / 5

Niet eens een erg dure uitvoering gekozen, toch bij levering erg verrast door de uitvoering ( toppertje). Ook de communicatie betreffende de levering was leuk gedaan.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2017
Gerda
Nederland
4.5 / 5

Goed
Ben erg tevreden met mijn bestelde schilderij. Echt top.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2021
Petra
Nederland
4.5 / 5

Helemaal top
Hele mooie keuze aan beeld materiaal. Snelle levering en zorgvuldig verpakt. Ik ben blij!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2022

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop dit landschapskunstwerk Dorpje Saksun,Faeröer van Dennis Wardenburg op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
107,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden