Dracaena sanderiana of Geluks-Bamboe.

van Pieter van Roijen

- Werkcode: 359 033

Pieter van Roijen over Dracaena sanderiana of Geluks-Bamboe.

Dracaena-sanderiana is ook bekend als Dracaena braunii. Andere gangbare namen zijn geluks-bamboe of ribbon plant. Hoewel bamboe genaamd is D. sanderiana van een geheel andere taxonomische orde dan echte bamboe en is het geen Aziatische maar een inheemse Afrikaanse soort.

Het houden van deze plant in huis en op kantoor wordt verondersteld geluk en welvaart te brengen. En misschien helpt een foto ervan ook wel.
Dracaena sanderiana of Geluks-Bamboe. vind je in de categorieën Abstract, Bloemen, Fotografie, Groen, Natuur en Weer, Pieter van Roijen en creatief.
Pieter van Roijen profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Pieter van Roijen

Ik ben Pieter van Roijen en ben parttime fotograaf met mijn roots in Rotterdam. Veel van mijn foto`s zijn dan ook gemaakt in en om deze wereldstad aan de Maas, maar ook natuur en landschappen in binnen en buitenland. Naast natuur en landschapsfotografie richt ik mij ook op architectuur,stedelijke en industriële (haven & industriegebieden) fotografie.Het Rijnmondgebied en vooral Rotterdam bieden hiervoor vele mogelijkheden. Niet op de laatste plaats door de grote diversiteit aan onderwerpen. Het aanbod van foto's wordt regelmatig vernieuwd, kom dus gerust wat vaker langs.Kijk ook eens op: https://www.flickr.com/photos/pvrfotografie/ Alle foto's kunnen worden verkocht via werk aan de muur.

Alle werken van Pieter van Roijen


Waarom je kiest voor Dracaena sanderiana of Geluks-Bamboe. als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Dracaena sanderiana of Geluks-Bamboe. van Pieter van Roijen

Koop de foto Dracaena sanderiana of Geluks-Bamboe. van Pieter van Roijen op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 359 033
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
123,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden