Dracaena sanderiana of Geluks-Bamboe.

Dracaena sanderiana of Geluks-Bamboe. van Pieter van Roijen

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Dracaena sanderiana of Geluks-Bamboe.

van Pieter van Roijen

Dracaena sanderiana of Geluks-Bamboe. van Pieter van Roijen

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 359033
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
123 gratis verzending!

Omschrijving

Dracaena-sanderiana is ook bekend als Dracaena braunii. Andere gangbare namen zijn geluks-bamboe of ribbon plant. Hoewel bamboe genaamd is D. sanderiana van een geheel andere taxonomische orde dan echte bamboe en is het geen Aziatische maar een inheemse Afrikaanse soort.

Het houden van deze plant in huis en op kantoor wordt verondersteld geluk en welvaart te brengen. En misschien helpt een foto ervan ook wel.

Dit werk wordt aangeboden door Pieter van Roijen

Pieter van Roijen profielfotoIk ben Pieter van Roijen en ben parttime fotograaf met mijn roots in Rotterdam. Veel van mijn foto`s zijn dan ook gemaakt in en om deze wereldstad aan de Maas, maar ook natuur en landschappen in binnen en buitenland. Naast natuur en landschapsfotografie richt ik mij ook op architectuur,stedelijke en industriële (haven & industriegebieden) fotografie.Het Rijnmondgebied en vooral Rotterdam bieden hiervoor vele mogelijkheden. Niet op de laatste plaats door de grote diversiteit aan onderwerpen. Het aanbod van foto's wordt regelmatig vernieuwd, kom dus gerust wat vaker langs.Kijk ook eens op: https://www.flickr.com/photos/pvrfotografie/ Alle foto's kunnen worden verkocht via werk aan de muur.

Alle werken