Dramatisch landschap

Dramatisch landschap van Marijke van Loon

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Dramatisch landschap

van Marijke van Loon

Dramatisch landschap van Marijke van Loon

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 757096
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
118 gratis verzending!

Omschrijving

Het profiel van de boom steekt scherp af tegen de dramatische lucht. Ee flauw zonlicht geeft enige warmte aan het beeld.

Dit werk wordt aangeboden door Marijke van Loon

Marijke van Loon profielfotoMijn naam is Marijke van Loon en ben opgeleid in de beeldende kunst. Vanuit deze visie maak ik ook mijn foto's. Niet het onderwerp, maar de manier van kijken bepaalt het uiteindelijke beeld. Zo kunt u in mijn fotogalerie beelden zien met een grote diversiteit aan invalshoeken.Een plaatje zegt meer dan duizend woorden. Met één foto kan een heel verhaal worden verteld. Naast onder andere landschap, portret en architectuurfotografie is sinds de jaren 80 de interesse in kunstfotografie in een stroomversnelling geraakt. Deze manier van fotograferen kan je uitdagen om anders naar dingen te kijken. Soms is het een abstractie waar je over kunt fantaseren wat het voor jou is of wat je erin ziet. Vrije associaties maken of gewoon genieten van het beeld.

Alle werken