Dramatisch landschap

van Marijke van Loon

- Werkcode: 757 096

Marijke van Loon over Dramatisch landschap

Het profiel van de boom steekt scherp af tegen de dramatische lucht. Ee flauw zonlicht geeft enige warmte aan het beeld.
Dramatisch landschap vind je in de categorieën 18e eeuw, De vtwonen beurs collecties, Fotografie, Fotomuseum Den Haag, Gouden Eeuw, Hendrick Avercamp, Inspiratiebron, Jacob van Ruisdael, Kunstwerk (artistiek), Landschappen, Schilderijen, Trend (mode) en Zonsondergang.
Marijke van Loon profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Marijke van Loon

Mijn naam is Marijke van Loon en ben opgeleid in de beeldende kunst. Vanuit deze visie maak ik ook mijn foto's. Niet het onderwerp, maar de manier van kijken bepaalt het uiteindelijke beeld. Zo kunt u in mijn fotogalerie beelden zien met een grote diversiteit aan invalshoeken.Een plaatje zegt meer dan duizend woorden. Met één foto kan een heel verhaal worden verteld. Naast onder andere landschap, portret en architectuurfotografie is sinds de jaren 80 de interesse in kunstfotografie in een stroomversnelling geraakt. Deze manier van fotograferen kan je uitdagen om anders naar dingen te kijken. Soms is het een abstractie waar je over kunt fantaseren wat het voor jou is of wat je erin ziet. Vrije associaties maken of gewoon genieten van het beeld.

Alle werken van Marijke van Loon


Waarom je kiest voor Dramatisch landschap op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Dramatisch landschap van Marijke van Loon

Koop de foto Dramatisch landschap van Marijke van Loon op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 757 096
Kies het materiaal Meer info
Canvas
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
142,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden