Dramatische zonsopgang op de Brocken in de winter van Oliver Henze

Werkcode: 529 026 Kopieer de werkcode

Oliver Henze profielfoto Dramatische zonsopgang op de Brocken in de winter

Dit werk wordt aangeboden door Oliver Henze

Thuis in de Harz...

Zonovergoten bossen, in nevel gehulde bergen, bloeiende klaprozenvelden of adembenemende foto's van de sterrenhemel zijn slechts een kleine greep uit zijn veelzijdige motieven.Oliver Henze wordt altijd de natuur in gedreven, op zoek naar nieuwe, interessante plekken langs kronkelende paden, buiten de gebaande toeristische paden. Een zeer speciaal stokpaardje voor Oliver is het bos. Hoe slechter het weer, hoe interessanter de motieven daar worden. Dat wordt vooral duidelijk bij mystieke mist. Ook nachtwandelingen op de Brocken en regelmatige uitstapjes in de rotslandschappen van het Bode-dal leveren steeds weer heel bijzondere en zeldzame beelden op.

Oliver: "Mijn doel is het moment en de sfeer vast te leggen, die op elke foto uniek zijn. Natuurlijk is er een beetje geluk voor nodig, maar als je er gewoon voor gaat, vind je vaak de beste inspiratie in het onverwachte.

Meer weten over Oliver Henze?

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.696 klanten geven ons een 4,7 / 5

Henk
Nederland
5 / 5

Uitstekend
Mijn ervaring is zeer goed Snelle en goede handelingen Denken mee met de klant Niks is ze te veel Zeer vriendelijk personeel

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2022
DJ Moedt
Nederland
5 / 5

Prachtige kwaliteit.
Ik had al eerder een canvas gekocht bij werkaandemuur en dat was erg goed bevallen. Zo ook deze keer, keurig verpakt kwamen de twee schilderijen aan. En ze zijn weer prachtig. Omdat er al een ophanglipje aan zit kon ik ze makkelijk ophangen en nu hangen ze te pronken aan de muur.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2020
Poelem
Nederland
5 / 5

Leuk contact met Lianne. Snelle reacties op mailtjes en komen hun afspraken goed na. We zijn erg blij met onze schilderijen!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2019
John
Nederland
5 / 5

Veel keuze zowel in afbeelding als uitvoering. Snelle levering

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2018
Marc
Nederland
4.5 / 5

Top Canvas met mooie kleuren en prima afwerking !
Voor de eerste keer iets besteld. Positief verrast. Echte aanrader.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2021
Guido
Nederland
5 / 5

Ze leveren wat ze zeggen
Als je een mooie reproductie hebt uitgekozen (er is veel moois waaruit je kunt kiezen) krijg je duidelijke informatie over de mogelijkheden. Je kunt dus echt kiezende welke wijze en welk formaat je de reproductie wilt hebben. Als je een keuze maakt krijg je een voorbeeld van je keuze. Dat is reuze handig. Van sommige mogelijkheden had ik nog nooit gehoord, maar die worden duidelijk uitgelegd en getoond. Geleverd op de afgesproken datum en goed verpakt. Ik ben heel tevreden en geniet elke dag van de canvas reproductie. Helaas heb ik niet veel muur om wat op te hangen, maar ik ga een plekje zoeken voor een andere reproductie.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2019
E.J.K.
Nederland
5 / 5

Goede communicatie over de uitvoring van de (speciale) order, snelle levering (binnen 2 dagen), goed verpakt en verzonden.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2019
Sander
Nederland
4.5 / 5

Snelle levering en goede kwaliteit
Het werk werd snel geleverd en was eenvoudig zelf in elkaar te zetten en op te hangen. De kwaliteit is top.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2022
IsoJacobijntje
Nederland
5 / 5

Echt een top bedrijf! Mijn bestelde kunstwerk kwam in eerste instantie niet uit zoals ik die had verwacht en ik was erg teleurgesteld. Vervolgens hebben zij over de weken heen echt hun tijd genomen om mij verschillende proefdrukken te sturen in andere kleursamenstelling en versies om een oplossing te vinden. Ze gaven het niet op (zelfs toen ik het wou laten zitten). Uiteindelijk hebben zij het voor elkaar gekregen om het probleem op te lossen en kan ik niet stoppen met naar het kunstwerk kijken ? Uitstekende service! “A great company can be judged by the way they handle their complaints.”

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in maart 2022
Wina
Nederland
5 / 5

Kan niet beter!
Geweldige hulp gekregen om tot een verrassende beslissing te komen. Kortom goede service. De canvas schilderijen zijn prachtig! Ik ben er reuze blij mee. Werk aan de Muur is een aanrader en verdient een hele dikke 10.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2019
G.J. Gertjan Odink
Nederland
5 / 5

Mooi systeem waarbij je altijd het doek kan veranderen. Prijs kwaliteit is goed in orde en levertijd is prima. Verpakking volstaat en pakket komt heel aan. Eenvoudige montage. Al met al een goed product!

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in februari 2023
Astrid van Zuijlen
Nederland
5 / 5

Kwaliteit en service
De afdruk op linnen ziet er geweldig uit, levering netjes op tijd, goed verpakt en aandacht voor de klant, regelmatig een tussentijds bericht.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2020

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop dit landschapskunstwerk Dramatische zonsopgang op de Brocken in de winter van Oliver Henze op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
117,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden