Dreigend & duurzaam

van robert wierenga

- Werkcode: 52 037

robert wierenga over Dreigend & duurzaam

Deze opname heb ik in Noord-Groningen gemaakt, op een mooie dag met felle regen- en zelfs hagelbuien. Tussendoor scheen telkens kortdurend de zon. Ik heb deze windturbine in dat felle tegenlicht gefotografeerd. Hierdoor ontstaan sterke contrasten in de lucht en is ook de molen mooi in silhouet vastgelegd. Om de sfeer te versterken heb ik het beeld naar zwart-wit omgezet. Ik vond de dreigende sfeer die erdoor ontstond wel bij de eenzame grote molen passen.
robert wierenga profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door robert wierenga

Hallo! Mijn naam is Robert Wierenga. Leuk dat je mijn werk bekijkt. Naast mijn werk als Spoedeisende Hulp arts ben ik actief als landschapsfotograaf. Het vastleggen van onze mooie wereld biedt me een mooi tegenwicht voor de hectiek binnen de ziekenhuismuren. Aangezien ik in Groningen woon, maak ik de meeste van mijn foto's in de 3 noordelijke provincies. Ik trek er graag op uit tijdens de momenten met het mooiste licht, vaak rond zonsopkomst of zonsondergang. Mijn werk kenmerkt zich door eenvoudige, sterke composities en vaak een intensief gebruik van kleur en contrast. Neem voor meer werk en bijvoorbeeld tips voor landschapsfotografie eens een kijkje op mijn website, robertwierenga.com.

Alle werken van robert wierenga


Waarom je kiest voor Dreigend & duurzaam op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Dreigend & duurzaam van robert wierenga

Koop de foto Dreigend & duurzaam van robert wierenga op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 52 037
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
127 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.