Dreigende lucht boven traditionele ronde hut op de hoogvlakte van het Andesgebergte, Peru

van Rietje Bulthuis

- Werkcode: 129 192

Rietje Bulthuis over Dreigende lucht boven traditionele ronde hut op de hoogvlakte van het Andesgebergte, Peru

Traditionele ronde hut op de hoogvlakte van het Andesgebergte, Peru. Op een hoogte ruim 4000 meter. Ooit waren de bergen, de vlaktes en de kust onderdeel van het machtige Incarijk. Talloze Incaroutes verbonden de regio's met elkaar. De reis gaat tegenwoordig een stuk makkelijker. Met de trein en de bus.
Dreigende lucht boven traditionele ronde hut op de hoogvlakte van het Andesgebergte, Peru vind je in de categorieën Andes, Bergen, Blauw, Contemporary, Dreigende luchten, Eeuwige sneeuw, Fotografie, Geel, Grijs, Hooggebergteklimaat, Hoogte, Hoogvlakte, Horizontaal, Huis, Hut (woning), Landschappen, Pad (weg), Papier, Peru, Regen, Riet, Rieten dak, Schuur, Vegetatie, Wandelpad, Zuid-Amerika, dreigend en ijle lucht.
Rietje Bulthuis profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Rietje Bulthuis

Ik fotografeer graag natuur en landschappen. Reizen is mijn passie. Mijn reisfoto's zijn puur en natuurlijk. Daarnaast vind ik het leuk om creatieve effecten toe te voegen, of nieuwe ontwerpen te maken, zo ontstaat digitale kunst. Ook kunst- en cultuuruitingen in andere landen hebben mijn belangstelling. Ik heb in mijn shop veel albums aangemaakt: panoramafoto's, landschappen, dieren, mensen, bloemen, diverse landen, boeddha's en nog veel meer. Er is ook een album met mijn favorieten. Naast fotografie houd ik me bezig met beeldhouwen en voorheen ook met schilderen. Mijn andere werk is te zien op http://www.rietjebulthuis.nl Wil je een foto downloaden? Dat kan, ik bied mijn foto's aan op: http://www.istockphoto.com/nl/portfolio/rbulthuis. Hier vind je ook andere foto's die minder geschikt zijn als afbeelding aan de muur.

Alle werken van Rietje Bulthuis


Waarom je kiest voor Dreigende lucht boven traditionele ronde hut op de hoogvlakte van het Andesgebergte, Peru op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Dreigende lucht boven traditionele ronde hut op de hoogvlakte van het Andesgebergte, Peru van Rietje Bulthuis

Koop de foto Dreigende lucht boven traditionele ronde hut op de hoogvlakte van het Andesgebergte, Peru van Rietje Bulthuis op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 129 192
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
106 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.