Shop nu met 10% woonseizoen korting Nog 8 dagen en 1 uur geldig!

Dreigende wolken boven Nederlands landschap

van Original Mostert Photography

- Werkcode: 846 032

Original Mostert Photography over Dreigende wolken boven Nederlands landschap

De afgelopen jaren is de Zuidpolder te Barendrecht, ca. 170 ha groot, getransformeerd van landbouwgebied tot een veelzijdig natuur- en recreatiegebied (110 ha).

Aan de oostkant wordt de Zuidpolder begrensd door Heerjansdam (Ziedewijdse dijk en Noldijk) en aan de westkant door de Koedood. Aan de Noordkant is de Middeldijk de grens en aan de zuid kant de Achterzeedijk. Dwars door de polder loopt een historische watergang die in het oosten de Kleine Duiker wordt genoemd, in het middendeel heet het water de Groote duiker en in het westen de Gaatkesplas, die op oude kaarten staat vermeld als Zuidpoldersche Boezem. Deze is nu veel breder dan destijds.

Veelzijdig recreatiegebied
In het recreatiegebied de Zuidpolder kun je hardlopen, wandelen en fietsen en de natuur ontdekken, onder andere via vlonders die als een slingerpad over het water gaan.
Dreigende wolken boven Nederlands landschap vind je in de categorieën Avond, Barendrecht, Digitale Kunst, Fotografie, Landschappen, Lucht, Meren, Natuur en Weer, Natuurgebieden, Nederland, Onweer, Recreatie en Water.
Original Mostert Photography profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Original Mostert Photography

Fotografie is mijn passie. Als kind liep ik altijd met de ‘oude’ camera’s van mijn vader en opa in het rond en inmiddels heb ik zelf ook verschillende camera’s versleten.

Fotograferen is voor mij het vertellen van een verhaal en het overbrengen van deze verhalen door waardevolle herinneringen te creëren. Ik vind het tevens een uitdaging om te leren door te doen en op die manier mijn eigen unieke stijl te ontwikkelen.

Ik fotografeer vooral landschappen, stedelijk landschap/architectuur, portretten en wildlife. Het fotograferen van landschappen en architectuur in de avond/nacht heeft mijn grootste belangstelling. Het spelen met licht en lijnen blijft boeien en inspireren.

Alle werken van Original Mostert Photography


Waarom je kiest voor Dreigende wolken boven Nederlands landschap op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Dreigende wolken boven Nederlands landschap van Original Mostert Photography

Koop dit digital art werk Dreigende wolken boven Nederlands landschap van Original Mostert Photography als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 846 032

Shop nu met 10% korting
Nog 8 dagen en 1 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
94,-85,- Nu gratis verzending!
10% korting verrekend!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.