Drenkelingenhuisje op het Noordzeestrand van Terschelling

van Tonko Oosterink

- Werkcode: 196 983

Tonko Oosterink over Drenkelingenhuisje op het Noordzeestrand van Terschelling

Drenkelingenhuisje op het Noordzeestrand van Terschelling met zicht op de Noordzee
Drenkelingenhuisje op het Noordzeestrand van Terschelling vind je in de categorieën Bossen, Deuren, Dieren, Duinen, Eiland, Fotografie, Friesland, Geschiedenis, Historisch, Houten, Huis, Huisje, Hut (woning), Hutje, Ladder, Nederland, Noordzee, Oceanen en zeeën, Paal, Palen, Stilleven, Stranden, Terschelling, Trappen, UNESCO Werelderfgoed locaties, Veiligheid, Verdrinking, Waddeneilanden en waddenzee, Water, Wolken, Zand, Zon, afgelegen, befaamd, bekend, belangrijk, beschermd, beschermen, beschermend, drenkelingenhuisje, eenvoudig, geschiedkundig, gestrand, noordzeestrand, overbekend, toeristisch en vakantiebestemming.
Tonko Oosterink profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Tonko Oosterink

In mijn studententijd geïnteresseerd geraakt in fotografie en begonnen in het analoge tijdperk met als specialiteit zwart/wit fotografie. Ten tijde van de introductie van de eerste digitale camera's een tijd gestopt onder het mom van "nu kan iedereen fotograferen".
Na de constatering dat deze uitspraak niet op waarheid berust sinds enige jaren mijn oude passie in digitale vorm weer opgepakt. Als Achterhoekse fotograaf houd ik mij vooral bezig met het fotograferen van natuur en cultuur in mijn directe leefomgeving. Het optimaal gebruik proberen te maken van het natuurlijke aanwezige licht speelt hierbij een grote rol. Naast deze natuur en cultuur richting fotografeer ik ook graag portretten.
Een klein deel van mijn werk is te zien op https://www.werkaandemuur.nl

Alle werken van Tonko Oosterink


Waarom je kiest voor Drenkelingenhuisje op het Noordzeestrand van Terschelling op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Drenkelingenhuisje op het Noordzeestrand van Terschelling van Tonko Oosterink

Koop de foto Drenkelingenhuisje op het Noordzeestrand van Terschelling van Tonko Oosterink op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 196 983
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
94,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.