Drenkelingenhuisje op het strand Terschelling

van Sander Grefte

- Werkcode: 274 393

Sander Grefte over Drenkelingenhuisje op het strand Terschelling

Het drenkelingenhuisje op het strand van Terschelling is recent weer teruggeplaatst. Deze avond was de zonsondergang niet spectaculair, maar er waren wel mooie interessante kleuren in de lucht. Hier erg dicht op de graspol gekropen om wat meer intimiteit te creëren. Het drenkelingenhuisje op het strand van Terschelling is recent weer teruggeplaatst. Deze avond was de zonsondergang niet spectaculair, maar er waren wel mooie interessante kleuren in de lucht. De kleuren van het strand, de lucht, gras en het huisje werken goed in deze compositie
Drenkelingenhuisje op het strand Terschelling vind je in de categorieën Contemporary, Digital Art, Fotografie, Landschappen, Lucht, Modern, Oceanen en zeeën, Sfeer (gevoel), Strandcabine, Stranden, Terschelling en Zonsondergang.
Sander Grefte profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Sander Grefte

Hallo, mijn naam is Sander Grefte. Ik woon in Rheden en fotografie is een belangrijke hobby voor mij. Het geeft mij momenten om even een te worden met de natuur en te genieten van speciale momenten zoals een zonsopkomst. Tegelijkertijd probeer ik een foto te maken om dat gevoel weer te geven en te delen! De Posbank (Veluwezoom) is praktisch mijn "achtertuin" waar ik dus vaak vroeg in de ochtend bezig ben. Als je geinteresseerd bent in één van mijn foto's, maar je hebt liever meer of juist minder intense kleuren of een andere uitsnede neem dan contact met mij op via sanderg_11@hotmail.com. Ook zou je op mijn fotostream kunnen kijken mocht je geinteresseerd zijn in andere foto's: https://www.flickr.com/photos/92992866@N08/.

Alle werken van Sander Grefte


Waarom je kiest voor Drenkelingenhuisje op het strand Terschelling op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Drenkelingenhuisje op het strand Terschelling van Sander Grefte

Koop dit digital art werk Drenkelingenhuisje op het strand Terschelling van Sander Grefte als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 274 393
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
111 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.