Drie Rotterdamse bruggen

Drie Rotterdamse bruggen van Frans Blok

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Drie Rotterdamse bruggen van Frans Blok

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 293052
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
129 gratis verzending!

Omschrijving

Rotterdammers zijn trots op hun bruggen; logisch want als er een gebied is waarop de Maasstad 020 de baas is, dan zijn het wel de bovengrondse oeververbindingen. We zien er hier drie: linksonder een van de rode pylonen van de Willemsbrug, rechts de monumentale voormalige spoorbrug De Hef en op de achtergrond de van Brienenoordbrug, bekend van de verkeersinformatie.

En eigenlijk zien we nog een brug: het kantoor van Unilever, iets links van het midden, heeft als bijnaam De Brug. Iets daarboven zien we verder nog de Watertoren op de Esch. En daarboven is, ver op de achtergrond, zelfs de Ark van Noach te zien, afgemeerd bij Krimpen aan den IJssel.

Over Frans Blok

Frans Blok profielfotoMijn werk bevindt zich in het grensgebied van fotografie, schilderkunst, computervisuals en grafisch ontwerp. Met mijn bedrijf 3Develop doe ik werk in opdracht maar dezelfde technieken, vaardigheden en software zet ik ook in voor het maken van vrij werk.Ik ben van oorsprong architect en ik woon in Rotterdam, vandaar dat de architectuur en de geschiedenis van die stad een belangrijke inspiratiebron vormen. Maar ook reizen naar onder andere IJsland en Groot-Brittannië, of wandelingen in Nederland, leveren veel materiaal op. Ontdekken en verbeelden, het zien en laten zien van kwaliteit en schoonheid, daar gaat het om in mijn werk.

Alle werken