Drie biddende Buddha beeldjes van Mickéle Godderis

Werkcode: 610 049 Kopieer de werkcode

Mickéle Godderis profielfoto Drie biddende stenen Buddha beeldjes tussen het hoge gras en de struiken en bomen in Japan. Met de handen op elkaar.

Dit werk wordt aangeboden door Mickéle Godderis

Reizen en fotografie, of een combinatie van beide!

Met behulp van fotografie probeer ik mijn passie voor het reizen en wat ik zie of ervaar over te brengen op de gevoelige plaat. Dit kunnen alle mogelijke onderwerpen zijn: van prachtige landschappen, mensen tijdens hun dagdagelijkse bezigheden tot stedelijke sfeerbeelden of wilde dieren.

Meer weten over Mickéle Godderis?

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.696 klanten geven ons een 4,7 / 5

Karin
Nederland
5 / 5

Inmiddels aan het kijken voor onze 4e creatie van Werk aan de muur. Tot nu toe alleen maar goede ervaringen, zeker ook wat betreft service. De volgende aankoop zal naadloos behang zijn, kijk er nu al naar uit. Om er 1 uit te kiezen is nog het lastigst.

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in augustus 2020
Henor
Nederland
5 / 5

Geweldig!
Een grote canvas foto besteld. Van 8n het begin duidelijke communicatie via mail en je wordt goed op de hoogte gehouden. De pribt zelf via koerier ontvangen. Geweldig verpakt en daarmee geen beschadigingen. De print zelf ziet er geweldig uit. Wat een topkwaliteit. Dit is echt zijn geld waard. Er zit zelfs een echtheidscertificaat bij van de drukker. Topzaak dit!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2020
Hans
Nederland
5 / 5

Duidelijke site Medewerkers(in mijn geval Jasper) denken actief mee als je wensen op maat hebt. Zeer duidelijke informatie over voortgangsproces, je word op de hoogte gehouden van het productieproces tot en met levering.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2019
Bert
Nederland
5 / 5

Top service
Hadden een foto op doek besteld voor verjaardag familie lid. Was op tijd binnen maar men bleek 2 orders verwisseld te hebben. Nog geen dag later hadden ze het al opgeruild maw alles op tijd voor de verjaardag. Maw top service die je niet vaak meer tegenkomt

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in september 2021
L.
Nederland
5 / 5

Mooi afgewerkt met een klein schoonheidsfoutje
Er bleek een fout in het bestand van de foto te zitten waardoor er een witte streep aan de onderkant van het schilderij zichtbaar was. Na melding hebben wij kosteloos een herprint gekregen. Klasse!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2021
Angelique
Nederland
5 / 5

Goede service en kwaliteit. Ze denken mee. Ik kreeg foto's toegestuurd hoe het zou staan op onze muur. Wij zijn voor de grote variant gegaan en het staat super. Ook de bezorging ging volgens afspraak. Echt aan te raden!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2017
Marc
Nederland
4.5 / 5

Top Canvas met mooie kleuren en prima afwerking !
Voor de eerste keer iets besteld. Positief verrast. Echte aanrader.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2021
Naomi
Nederland
5 / 5

Super tevreden over de levering, communicatie en erg goede kwaliteit!! Heel blij met het resultaat en een bedrijf waar ik terug zal blijven komen. Echt een aanrader!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in september 2017
Familie Lensink
Nederland
5 / 5

Helemaal top!
Wij hebben 3 kunstwerken besteld. We hadden ze voor een bepaalde datum nodig, en ze hebben er alles aan gedaan om op tijd te leveren en dat is gelukt! Heel fijn. Een compliment voor jullie team, voor de inzet, goede communicatie, maar ook voor het inpakken van de kunstwerken, dat een product zo goed wordt ingepakt zien we nog zelden en alles was in orde. We zullen jullie bedrijf zeker aanbevelen bij anderen.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2020
Sandra
Nederland
4.5 / 5

Wederom geweldig Werk aan de Muur!
Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit! Het eerste werk bestelde. Ik jaren geleden, toen het bedrijf nog redelijk klein was. Nu is Werk aan de muur uitgegroeid tot een flinke nationaal bekende firma ( VT wonen etc.) , maar nog steeds goede service en kwaliteit! Super, helemaal tevreden!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2021
Mariska
Nederland
4 / 5

Top schilderij en prettige communicatie
Na nette bezorging van het bestelde werk, bleek het schilderij beschadigd te zijn tijdens het proces. Na overleg werd er een nieuw werk op gestuurd en was het zelfs nog mogelijk om een aanpassing te doen. Zeer tevreden over de correcte afhandeling door alleraardigste medewerker van Werk aan de Muur. Erg blij met ons schilderij wat inmiddels hangt.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2022
Wilko
Nederland
5 / 5

Fantastische werken!
Uitstekende kwaliteit, bereikbaar voor overleg tijdens monteren

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2021

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop dit landschapskunstwerk Drie biddende Buddha beeldjes van Mickéle Godderis op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Shop nu met 10% korting
Nog 3 dagen en 7 uur geldig!

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
113,-102,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden
10% korting verrekend!