Drie bruggen Rotterdam van Jeroen Kleiberg

Werkcode: 639 241 Kopieer de werkcode

Jeroen Kleiberg profielfoto In Rotterdam bevinden zich vier prachtige en beroemde bruggen; Erasmusbrug, Willemsbrug, De Hef en Van Brienenoordbrug.

De 802 meter Erasmusbrug is een van de grote Rotterdamse iconen. De Zwaan dateert uit 1996. De brug verbindt het middengebied met het zuidelijk gebied en speelde een grote rol in de ontwikkeling van het zuidelijke deel dat steeds minder belangrijk was in Rotterdam. Het ontwerp is van architect Ben van Berkel van UNStudio.

De Willemsbrug in oostelijke richting komt uit op het Noordereiland, een eiland in de Maas. De tweede en laatste versie van de Willemsbrug is gemaakt in 1981. De eerste versie werd geleverd in 1878 en speelde een belangrijke rol tijdens de Tweede Wereldoorlog, toen Nederlandse mariniers en Duitse soldaten zwaar bevochten.

De Hef (sinds 1927) is een rijksmonument en een van de iconen van Rotterdam. De voormalige brug (officiële naam is Koningshavenbrug) die ooit een spoorlijn had, verbindt het Noordereiland met de wijk Feijenoord. Naast de Koningshavenbrug ligt de Koninginnebrug. Dankzij een lichte vormgeving heeft de brug 's nachts dezelfde karakteristieke groene kleur als nu.

Dit werk wordt aangeboden door Jeroen Kleiberg

Laat je meenemen op een reis langs de mooiste plekken van de wereld. Mijn passie voor het buitenleven en minder bekende bestemmingen inspireert mij om de wereld te verkennen en vast te leggen in prachtige beelden. Van ongerepte natuur tot drukke stadsgezichten, elke locatie heeft zijn eigen unieke schoonheid.

Als ik de wereld niet op de fiets verken, fotografeer ik graag de skylines van de stad. Op https://www.bestemmingonbekend.nl publiceer ik mijn reisverhalenl. Check gerust mijn portfolio op https://www.jeroenkleiberg.com

Laat u inspireren door de unieke beelden die ik tijdens mijn reizen heb vastgelegd en haal een stukje van de wereld in huis door een foto te kopen die ik hier aanbied.

Meer weten over Jeroen Kleiberg?

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.696 klanten geven ons een 4,7 / 5

G
Nederland
5 / 5

Uitstekend
Verkeerde doek werd bezorgd. Zonder problemen een weekje later de juiste ontvangen. Doek in frame ziet er erg mooi uit.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2023
René
Nederland
5 / 5

Ruime keuze en prima service. Foto op aluminium was zeer scherp, helder en mooi afgewerkt. Netjes verpakt en geleverd op de afgesproken datum.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2017
Brigitte
Nederland
5 / 5

Werkelijk prachtig. Wist niet dat er zo mooi gedrukt kon worden. Ga zeker nog n grote bestellen. Dank!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2019
Charles
Nederland
5 / 5

Mooie collectie, duidelijke website en het persoonlijke advies. Dank je wel Fela! Dit bedrijf scoort op alle punten een 10.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2018
Shannah
Nederland
4.5 / 5

Uitstekende service en prachtige kwaliteit posters

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2016
Arjan
Nederland
5 / 5

Ruime keuze en goede kwaliteit!
Voor een schilderij in het trappenhuis hebben we bij Werkaandemuur.nl een keuze gemaakt uit een zeer ruim aanbod. Prettige website, goede kwaliteit en de levering is goed verlopen. het schilderij hangt schitterend!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2019
huub Olijve
Nederland
4 / 5

(Translated by Google) Good direct contact. Plenty of choice. Good directions (Original) Goed direct contact. Ruime keuze. Goede aanwijzingen

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in augustus 2023
Stephan
Nederland
5 / 5

Zeer ruim assortiment en prima service!
Het was nog een hele kluif om twee mooie afbeeldingen op canvas uit te zoeken, want wát een keuze is er! Ook fijn dat er keuze is uit veel formaten. De communicatie was steeds goed en op de afgesproken datum is keurig en goed verpakt geleverd. Hartelijk dank!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2020
Erica
Nederland
4.5 / 5

Prima x 10
Zeer klantvriendelijk, via diverse mails word je volledig op de hoogte gehouden van het productieproces van je bestelling. Heel goed ingepakt.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2019
Wendela
Nederland
4.5 / 5

Uitstekend
Uitstekende ervaring bij dit bedrijf. Het belangrijkste natuurlijk: het product is heel erg mooi en werd het stipt volgens afspraak bezorgd, goed beschermd verpakt ook. Maar ook de communicatie is prima: je wordt goed op de hoogte gehouden over de voortgang van het werk, de bezorging en andere bijzonderheden en krijgt ook nog tips & tricks over hoe je het het beste kunt ophangen. Top!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2020
Fred Schoenmacker
Nederland
5 / 5

Het bedrijf -Werk aan de Muur- levert goed werk tegen een sympathieke prijs. Voor mij waren er twee belangrijke plussen: Ze hebben een goede en overzichtelijke site, waarbinnen ik probleemloos zelf mijn werkaandemuur kon samenstellen. Mooie extra plus: Bij iedere keuze of verandering, die je in hun digitale werkomgeving maakt, zie je gelijk wat de (herberekende) kosten zijn. En ik vond de communicatie prettig en adequaat: snel, vriendelijk en ter zake kundig. Er werd nl met mij overlegd over een door hen voorgestelde bewerking van mijn werkaandemuur opdat het resultaat nóg beter zou zijn. Daarnaast hadden we goed contact over de levering.

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in juni 2023
christine vermont
Nederland
5 / 5

TOP !!!
Ruime keuze, veel mogelijkheden om het werk aan te passen aan je eigen omgeving, goede communicatie en stipte levering, kortom, beter kan niet !!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2021

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop de Rotterdam foto Drie bruggen Rotterdam van Jeroen Kleiberg op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Shop nu met 10% korting
Nog 3 dagen en 7 uur geldig!

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
107,-97,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden
10% korting verrekend!