Drie naakten onder een boom, Otto Mueller - ca.1913 van Atelier Liesjes

Werkcode: 640 407 Kopieer de werkcode

Atelier Liesjes profielfoto Otto Müller (Liebau, Duitsland (nu Lubawka in Polen) 16 oktober 1874 - Breslau, 24 september 1930) was een Duits schilder en lithograaf die deel uitmaakte van de expressionistische beweging. Van 1894 tot 1896 studeerde hij aan de kunstacademie in Dresden, Saksen. Die studie vervolgde hij in 1898 in München, Beieren. Zijn vroege werk is beïnvloed door het impressionisme, de Jugendstil en het symbolisme. Toen hij zich in 1908 in Berlijn vestigde richtte hij zich meer op het expressionisme. Centraal thema in zijn werk was de eenheid van mens en natuur. Hij is vooral bekend vanwege zijn naakten.

Ondanks de vluchtige kunstvorm staan ontblote benen, heupen, billen, buik en borsten vaak duidelijk op de kunstwerken van de kunstenaar.

Ook hier staat naakt en bloot centraal in dit naaktportret, buiten in de natuur.

Een queer beeld mogelijk op basis van een lesbische relatie met lesbiennes.

Dit werk wordt aangeboden door Atelier Liesjes

Kunst te koop. Winkel met foto's en kunst als wanddecoratie. Poster, affiche, metaal (aluminium of staal), glas, canvas, fotoprint, hout, ingelijst, doek, fotobehang of tuinposter.

De collectie muurdecoratie of wandversiering is zeer breed, van natuur via mooie of sexy mensen naar technische zaken als auto's, maar ook schilderijen. De huisdecoratie is te gebruiken in het hele interieur, van de woonkamer tot de slaapkamer en zelfs in de badkamer, maar ook canvas voor in de tuin. Doe vooral veel wooninspiratie voor je wat bestelt.

Kijk op liesjes.werkaandemuur.nl voor meer kunst.

Meer weten over Atelier Liesjes?

Klantbeoordelingen

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.727 klanten geven ons een 4,7 / 5

    Celeste
    Nederland
    5 / 5

    Mooie canvas
    Mooie canvas besteld, netjes op de hoogte gehouden over het beloop. Op tijd geleverd. Supergoed verpakt en de print is ook erg mooi. Precies volgens verwachting. Er zat een certificaat bij dat de print 10 jaar niet vervaagt. Ik ga er vanuit dat dit ook zo zal zijn. Heel blij mee. Als ik nog eens een canvas wil aanschaffen dan zal ik dat zeker weer hier bestellen.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2019
    Irina
    Nederland
    5 / 5

    Mooie kunst voor een voor een betaalbare prijs
    Mooie kunst voor een voor een betaalbare prijs van lokale kunstenaars. Mooi initiatief.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2021
    Jeannette
    Nederland
    4.5 / 5

    Zeer tevreden over het bedrijf. Is 2x dat ik kunst besteld heb bij hun. Ze geven duidelijk advies over de mogelijkheden die zij kunnen leveren. Alles word goed en stevig verpakt, voordat het opgestuurd wordt Telefonisch staan ze je netjes en deskundig te woord.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2019
    Fam. Bron
    Nederland
    4.5 / 5

    We zijn heel tevreden over Werk aan de Muur! Het bestellen ging makkelijk, een aanpassing van het formaat van de afbeelding ging in overleg en op vragen via de mail werd heel snel gereageerd. En niet onbelangrijk; het resultaat is prachtig!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2017
    Margoo
    Nederland
    4 / 5

    Goede en snelle service
    Voor kantoor een prachtig schilderij gezien. Nadat ik het niet meer kon vinden op de website heb ik een mail gestuurd. Binnen 1 uur kreeg ik een reactie waar ik het schilderij kon vinden en hoe het heette. Ik werd op de hoogte gebracht wanneer het schilderij werd gebracht. Ook toen bleek dat de bezorgtijd niet uitkwam kreeg ik dezelfde dag nog een andere dag en tijd wat schikte. Kortom; Service en snelle reactie.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2020
    Hans
    Nederland
    5 / 5

    Duidelijke site Medewerkers(in mijn geval Jasper) denken actief mee als je wensen op maat hebt. Zeer duidelijke informatie over voortgangsproces, je word op de hoogte gehouden van het productieproces tot en met levering.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2019
    monique
    Nederland
    5 / 5

    FANTASTISCHE KWALITEIT
    fijne service en prachtige kwaliteit! Aanrader

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2021
    Anita
    Nederland
    4.5 / 5

    Mooie website, er is veel mogelijk. Je wordt goed op de hoogte gehouden over de status van je bestelling. De bestelling werd keurig verpakt op de afgesproken dag bezorgd.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2017
    Wilco
    Nederland
    4 / 5

    prachtig produkt
    Heel mooi ingelijst canvas

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2021
    Angelique
    Nederland
    5 / 5

    Maat die ik wilde was niet mogelijk! Maar door mee te denken kwamen we eigenlijk tot een nog beter resultaat. Snelle levering en top kwaliteit. Wij zijn super blij met het resultaat!!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2017
    Fred
    Nederland
    5 / 5

    Bedrijf heeft een grote collectie en alle mogelijke maten. Met de app krijg je een goed beeld vooraf hoe het geselecteerde werk op je muur uitkomt. Zeer klantvriendelijk, dit kunnen ervaren in het vervroegen van de leverdatum en assistentie na levering.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2017
    Cynthia Deelstra
    Nederland
    5 / 5

    (Translated by Google) Sturdy packed, clear description to assemble the frame with canvas. The result is beautiful. (Original) Stevig verpakt, duidelijke beschrijving om het frame met doek in elkaar zetten. Het resultaat is prachtig.

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in juli 2023

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop dit portret Drie naakten onder een boom, Otto Mueller - ca.1913 van Atelier Liesjes op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
Je hebt gekozen voor een doorlopende zijkant. Niet het hele werk zal van de voorkant te zien zijn.
136,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden