Dromen in het bos

van Antwan Janssen

- Werkcode: 293991

Antwan Janssen over Dromen in het bos

Vlakbij Brussel ligt het bijzondere Hallerbos. In de periode van half april tot half mei is de bodem hier bezaait met paarse boshyacinten. Echt bijzonder om te zien en de enige plek ter wereld waar dit op zulke grote schaal gebeurd. Door de foto dubbel t ebelichten heb ik een dromerige sfeer gecreeerd
Dromen in het bos vind je in de categorieën Bossen, Fantasie, Fotografie, Halle (Vlaams-Brabant), Hallerbos, Hyacint, Lente, Paars, Roze, Sfeer (gevoel), Slaapkamer, Vreugde en Zomer.
Antwan Janssen profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Antwan Janssen

Ik ben Antwan Janssen, reis- en natuurfotograaf uit Uden. Tijdens mijn vele reizen op deze aardbol probeer ik al het moois op foto vast te leggen. Zoals je op deze site ook wel kunt zien gaat mijn voorkeur uit naar landschappen, wildlife en vogels, veelal in het buitenland maar zeker ook in ons mooie Nederland.

Alle werken van Antwan Janssen


Waarom je kiest voor Dromen in het bos op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Dromen in het bos van Antwan Janssen

Koop de foto Dromen in het bos van Antwan Janssen op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 293991
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
115 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.