Dromerig.

van Margo Biewinga

- Werkcode: 134 654

Margo Biewinga over Dromerig.

Krokusje ("Cream beauty") in de zon.
Dromerig. vind je in de categorieën Beige, Cream Beauty, Fotografie, Krokus, Lente, Lichtval, Macrofotografie en sfeervol.
Margo Biewinga profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Margo Biewinga

Ik houd van bloemen en planten, van in de natuur zijn en kijken naar al die verschillende vormen en kleuren. Een andere liefde van mij is al heel lang: fotograferen. Toen ik de macrostand op mijn eerste digitale camera ontdekte, kwamen die twee liefdes bij elkaar. Door het fotograferen van kleine details van dichtbij, had ik opeens een manier om de schoonheid die ik zag ook vast te leggen. Dat ene druppeltje waar de zon in weerkaatst, een bloemblaadje waar het licht zo mooi doorheen valt, een randje rijp na de eerste nachtvorst... al die dingen lokken mij met m?n camera naar buiten. Door mijn macrolens ontdekte ik een fascinerende wereld, en fotografie werd mijn grote passie. "Werk aan de muur" is voor mij een manier om te delen wat mij inspireert, zodat jij er ook van kunt genieten.

Alle werken van Margo Biewinga


Waarom je kiest voor Dromerig. als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Dromerig. van Margo Biewinga

Koop de foto Dromerig. van Margo Biewinga op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 134 654
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
110,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden