Droogbloemen moderne stijl

van Marijke de Leeuw - Gabriëlse

- Werkcode: 933710

Marijke de Leeuw - Gabriëlse over Droogbloemen moderne stijl

Als je mijn werk bekijkt zie je dat ik meestal met een etalagepop werk, maar dit keer heb ik droogbloemen gebruikt. De foto heeft een zekere abstractie, maar toch zijn de droogbloemen nog wel te herkennen
Droogbloemen moderne stijl vind je in de categorieën Abstract, Bloemen & Planten, Digital Art, Fotografie, Huis (woning), Illustraties, Kleur collecties, Lichtval, Modern, Natuur en Weer, Stilleven, bewogen en strak.
Marijke de Leeuw - Gabriëlse profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Marijke de Leeuw - Gabriëlse

Sinds begin deze eeuw ben ik bezig met fotograferen. Ik ben een echte autodidact, hoewel ik wel cursussen en mentoraten heb gevolgd. Ik probeer niet het 'standaard' plaatje te maken en ben vaak weken bezig voor het resultaat is, zoals ik het voor ogen had.
Het liefst had ik de schilderkunst beheerst, zoals mijn oudoom Johan Gabriëlse, maar helaas heb ik geen tekentalent. Met mijn foto's probeer ik dit een beetje te compenseren.

Alle werken van Marijke de Leeuw - Gabriëlse


Waarom je kiest voor Droogbloemen moderne stijl op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Droogbloemen moderne stijl van Marijke de Leeuw - Gabriëlse

Koop de illustratie Droogbloemen moderne stijl van Marijke de Leeuw - Gabriëlse op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 933710
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
98 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.