Droogbloemen portret

van Marijke de Leeuw - Gabriëlse

- Werkcode: 935906

Marijke de Leeuw - Gabriëlse over Droogbloemen portret

De foto is van een etalagepop in combinatie met andere eigen foto's De zachte tinten in combinatie met de droogbloemen maken het een fantasievol beeld.
Droogbloemen portret vind je in de categorieën Digital Art, Droogbloemen, Fotografie, Half, Jeugd, Lichtval, Modern, Pastel, Portret, Vrouw, Warmte, lichtblauw en zachtheid.
Marijke de Leeuw - Gabriëlse profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Marijke de Leeuw - Gabriëlse

Sinds begin deze eeuw ben ik bezig met fotograferen. Ik ben een echte autodidact, hoewel ik wel cursussen en mentoraten heb gevolgd. Ik probeer niet het 'standaard' plaatje te maken en ben vaak weken bezig voor het resultaat is, zoals ik het voor ogen had.
Het liefst had ik de schilderkunst beheerst, zoals mijn oudoom Johan Gabriëlse, maar helaas heb ik geen tekentalent. Met mijn foto's probeer ik dit een beetje te compenseren.

Alle werken van Marijke de Leeuw - Gabriëlse


Waarom je kiest voor Droogbloemen portret op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Droogbloemen portret van Marijke de Leeuw - Gabriëlse

Koop dit digital art werk Droogbloemen portret van Marijke de Leeuw - Gabriëlse als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 935906
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
98 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.