Droogvallen op de Waddenzee bij zonsondergang

Droogvallen op de Waddenzee bij zonsondergang van Hette van den Brink

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Droogvallen op de Waddenzee bij zonsondergang van Hette van den Brink

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 126941
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
85 gratis verzending!

Omschrijving

Drooggevallen skutsje op een uitgestrekte plaat in de Waddenzee ten noordwesten van Den Oever. De plaat was zo uitgestrekt zonder geulen in de buurt, waardoor het laatste water bleef staan en bij zonsondergang een schitterende spiegel vormde. Uniek en prachtig moment

Dit werk wordt aangeboden door Hette van den Brink

Hette van den Brink profielfotoMijn naam is Hette van den Brink en ik ben de initiatiefnemer en ondernemer achter Dukteeps. Met de realisatie van Dukteeps Video&foto creaties heb ik van mijn hobby mijn werk en studie gemaakt. Bij elke opdracht probeer ik weer vernieuwend te zijn en zo blijf ik mijzelf ontwikkelen en zijn de creaties fris en origineel.Landschappen met water en in het bijzonder de Waddenzee fotografeer ik graag.

Alle werken

Beoordelingen: 4.5 / 5 (1 beoordeling)

4.5 / 5

Mooie website, enorme keus, duidelijke uitleg over het afdrukken van een foto op verschillend materiaal. We hebben in eerste instantie een verkeerde foto op staal ontvangen maar dit is snel en correct opgelost, communicatie met Werk aan de Muur als zeer prettig ervaren en binnen een paar dagen mochten we het juiste kunstwerk ontvangen. We zijn heel erg blij met de keuze die we hebben gemaakt, is precies zoals we in gedachten hadden. Wat ons betreft is Werk aan de Muur een aanrader!