Droom –Mijn droom over de vuurtoren

Droom –Mijn droom over de vuurtoren van Jan Keteleer

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Droom –Mijn droom over de vuurtoren

van Jan Keteleer

Droom –Mijn droom over de vuurtoren van Jan Keteleer

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 434833
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
107 gratis verzending!

Omschrijving

Droom Collectie
© designed by Jan Keteleer

Zeker, er is een spookachtige, wereldvreemde kwaliteit aan dit mixed media-stuk van Jan Keteleer. We weten dat al deze dingen in een of andere vorm of manier hebben bestaan. Maar de manier waarop ze samenkomen, kan je met een zacht gevoel van onbehagen achterlaten. Er is iets echt boeiend aan dit stuk. Je zult er nog vele jaren van kunnen genieten. Om het anders te zeggen, dit is een geweldig stuk voor iedereen die kunst net zo uniek wil als hun kijk op de wereld. Dit is het soort stuk waar je veel speculatie aan kunt wijden.

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoWERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken