Droom strandhuisje

Droom strandhuisje van Jan Keteleer

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 183952

Droom strandhuisje van Jan Keteleer

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Omschrijving

Strandhuisjes komen op vele stranden voor.
In de zomer kan het avondrood een gele gouden gloed over het strand aannemen. Dit strandhuisje met een trapgevel staat in het water van de opkomende zee. De meeuwen hebben veel plezier want het water is hun speelterrein en bron van elk leven. De gouden gloed en zeker de opkomende mist hult het geheel in een nevel die je weg doet dromen. Zo een droom kan je elke dag gebruiken in je drukke haastige leven. Let ook op de details die dit werk van Jan Keteleer heeft. Romantiek is niet ver weg, want als je het hartje in het luik voor het gesloten raampje opmerkt kan je je indenken wat daar binnenin afspeelt. De meeuwen hebben niet voor niets zo een lol.
Zijn de bewoners niet het opkomende water vergeten?
Strandhuisjes zijn nu eenmaal romantisch.

Over Jan Keteleer

Werk aan de muur stelt hier een selectie voor van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer, kortweg JanKé, die bekend is door zijn projecten die talloze malen in binnen en buitenland tentoon zijn gesteld. Hij heeft verschillende prijzen gekregen voor zijn werk waaronder in 2004 de Spes Award die jaarlijks uitgereikt wordt aan de beste kunstenaar in zijn of haar medium. Zijn werk maakt dan ook deel van vaste kunstcollecties waaronder die van Brussels Airport. JanKé is geïnteresseerd in klassieke kunst, laten we zeggen van de eerste grottekeningen van Altamira langsheen Caravaggio tot Picasso zich steeds realiserend dat kunst enkel bestaat uit de creativiteit van de individuele kunstenaar die alle beschikbare technieken volledig beheerst. Zijn recente collecties zijn impressies van dagelijkse onderwerpen zoals het menselijk lichaam, architectuur en landschappen. Steeds de grenzen aftastend van de huidige technieken en zo tekeningen en schilderijen creërend.

Alle werken