Droom zacht (slapende hommel op de Lavendel)

Droom zacht (slapende hommel op de Lavendel) van Birgitte Bergman

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 230104

Droom zacht (slapende hommel op de Lavendel) van Birgitte Bergman

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

10% Xpozer korting tm 17-12.
Nog 1 dag en 6 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Xpozer
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Omschrijving

Bij de lavendel in mijn tuin is het een drukte van belang. Vele bijen, hommels, rozemarijnkevers, muntvlinders en Witjes komen zich tegoed doen aan al het lekkers. Bovendien overnachten vaak tientallen bijen en hommels in deze struik. Op de foto zie je een hommel die alvast een slaapplek heeft uitgekozen.

Over Birgitte Bergman

Een aantal jaren geleden ben ik mij wat meer gaan verdiepen in het fotograferen en ondertussen is dit wel een passie te noemen.Ik fotografeer alles wat mij in positieve zin opvalt. Landschappen, dieren en af en toe architectuur of portretten...Maar mijn voorkeur gaat toch wel uit naar natuurfoto?s en dan met name macro opnames. Ik vind het heerlijk om in een veldje, bos of park rond te struinen op zoek naar mooie bloemetjes, plantjes of bijzondere diertjes. En als je door mijn macrolens kijkt, zie je pas echt hoeveel moois de natuur ons te bieden heeft.

Alle werken