Droombos

Droombos van Corné van Oosterhout

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 197608

Droombos van Corné van Oosterhout

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Omschrijving

Eind april 2010 bezocht ik het prachtige Hallerbos in België, net onder Brussel, waar de boshyacinten en beuken rond die tijd beide zorgen voor een prachtig kleurenpalet. Destijds fotografeerde ik met een Leica 280mm f2.8, een oud beestje, maar wat een prachtige lens om een dergelijk landschap vast te leggen. Ragscherp en de onscherpte prachtig weglopend. Een hit op Instagram deze foto met 15 features en meer dan 15000 likes, daarom heb ik de foto opnieuw bewerkt en bied ik deze hier aan.

Over Corné van Oosterhout

Welkom in de fotoshop van IJsvogels.nl, in de webshop vind je een selectie van mijn werk. Op mijn websites (www.ijsvogels.nl en https://www.kneeke.com) vindt u meer van mijn werk. Wanneer een opname (nog) niet in de fotoshop aanwezig is en u bent toch geïnteresseerd, neemt u dan via email contact op.
Over mij: na een aantal jaren nauwelijks gefotografeerd te hebben, ben ik medio 2013 weer gestart met een volledig nieuwe Nikon uitrusting. Door gebruik te maken van vaste schuilhutten, korte afstand tot het onderwerp, een fullframe D800 en een Nikkor 200-400mm, is de kwaliteit van de aangeboden beelden altijd optimaal. Vogels hebben mijn grootste interesse, met name ijsvogels.

Alle werken