Droomlandschap – Surrealistisch landschap met gele berk en volle maan

van Jan Keteleer

- Werkcode: 434 779

Jan Keteleer over Droomlandschap – Surrealistisch landschap met gele berk en volle maan

Droomlandschap Collectie
© designed by Jan Keteleer

Dit is een landschap dat alleen in dromen kan bestaan. Je hebt dit landschap wellicht meegemaakt in dromen van jezelf. Er is echter geen twijfel dat velen van ons graag de kans zouden hebben om zo'n vreemde wereld voor onszelf te verkennen. Dit is een landschap waarin een gele berk rustig in het midden van het water rust. We weten niet hoe diep het water is. We weten niet hoe diep de wortels zullen reiken. We kunnen maar twee vogels zien, en de volste maan die je je ooit zou kunnen voorstellen. Beschikbaar als muurkunst of als interieurproducten.
Droomlandschap – Surrealistisch landschap met gele berk en volle maan vind je in de categorieën Avond, Berk, Bomen, Digitale Kunst, Landschappen, Maan, Mist, Mystiek, Oceanen en zeeën, Slaapkamer, Spiegelbeeld (reflectie) en Vogels.
Jan Keteleer profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

WERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken van Jan Keteleer


Waarom je kiest voor Droomlandschap – Surrealistisch landschap met gele berk en volle maan op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Droomlandschap – Surrealistisch landschap met gele berk en volle maan van Jan Keteleer

Koop dit digital art werk Droomlandschap – Surrealistisch landschap met gele berk en volle maan van Jan Keteleer als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 434 779
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
173,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.