Druif met een twist

Druif met een twist van Arja Schrijver Fotografie

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Druif met een twist van Arja Schrijver Fotografie

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 206254
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
102 gratis verzending!

Omschrijving

Er is zoveel moois te zien in de natuur. Ik verwonder me over en geniet van al die prachtige vormen die de natuur te bieden heeft.
De krul van deze druivenplant (althans, ik denk dat het een druivenplant was) ziet er bijna surrealistisch uit, Heel bijzonder om te bedenken dat de plant zelf zo groeit. Maar ja, dat is de natuur, die gaat haar eigen gang. Er is geen Photoshop nodig geweest om deze prachtige, bijna abstracte vorm te creëren.

Wel heb ik de foto enigszins bewerkt, juist om de schoonheid van deze krul nog meer naar voren te brengen. Ik heb het groen wat meer aangezet en wat contrast en een vignet toegevoegd.

Over Arja Schrijver Fotografie

Arja Schrijver Fotografie profielfotoWelkom in mijn shop bij Werk aan de Muur. Ik maak graag eenvoudige foto's met een serene sfeer. En niet alleen de natuur is daarbij een dankbaar onderwerp, ook een stad als Parijs of eenvoudige voorwerpen inspireren me tot het maken van sfeervolle, nostalgische en ook abstracte beelden. Bij mijn abstracte foto's daag ik de kijker uit om eens stil te staan bij wat je ziet. Een andere kijk biedt vaak een nieuw perspectief...

Alle werken