Dubbele Spiraal van Kwartet Vissen

Dubbele Spiraal van Kwartet Vissen van Tis Veugen

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Dubbele Spiraal van Kwartet Vissen

van Tis Veugen

Dubbele Spiraal van Kwartet Vissen van Tis Veugen

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 663611
Kies het materiaal Meer informatie
Naadloos behang
Kies materiaal opties Speciale wens?
Vul jouw maten in en kies de uitsnede
cm
cm
We printen het behang uit één stuk. Bij de gekozen maat tellen we 10 cm op zodat je marge hebt. Meer uitleg over de marges.
517 gratis verzending!

Omschrijving

De asymmetrische dubbele spiraal heeft 5 armen en 8 loodrechte armen. De 5 armen zijn duidelijk waarneembaar door het volgen van de (bijvoorbeeld oranje) vissen die achter elkaar zwemmen. De 8 armen kunnen worden geteld door een geschikte oranje vis te kiezen, 8 oranje vissen naar voren te gaan en dan loodrecht 5 oranje vissen omhoog/omlaag (via de roze vis), om uiteindelijk terug te keren bij de gekozen vis.

Dit werk wordt aangeboden door Tis Veugen

Tis Veugen profielfotoMijn opleiding tot wiskundige en mijn ervaring als software programmeur zijn de basis elementen voor het ontwerpen van mijn kunstwerken. Sinds mijn pensioen in 2019 heb ik een begin gemaakt met het creëren van digitale kunst met een wiskundige inslag. De werken van M.C. Escher vormen hierbij een bron van inspiratie. Dankzij zelf ontwikkelde programma's op de computer ben ik in staat aan Escher's werken extra dimensies toe te voegen in de vorm van structuren met fotografisch materiaal.

Alle werken