Duik in een Boek van Karolina Grenczyk

Werkcode: 778 486 Kopieer de werkcode

Karolina Grenczyk profielfoto Een meisje slaat een boek open en begint direct te lezen. Ze draagt een plisse rok en een bloesje. Haar haar valt aan één kant van achter haar oor naar voren. De kleuren zijn tinten van blauw en lila.

Dit meisje gaat duidelijk helemaal op in een boek. Doe jij dat ook weleens en zit je er dan zo diep in dat de wereld om je heen wegvalt?

Bij een goed boek vind ik het niet moeilijk om er helemaal in te duiken. De wereld van het boek omsluit me en ik kan me er moeilijk uit losrukken. Fantasiebeelden spelen aan de binnenkant voor mijn ogen, terwijl ik lees. Het werk is dan ook ontstaan uit mijn eigen liefde voor het lezen.

Dit is een pentekening gemaakt op papier , die digitaal gekleurd is in Photoshop.

Het werk is leuk voor mensen die van ingetogen pastelkleuren houden en die affiniteit hebben met een grafische lijnvoering. Lezers zullen zich er ook zeker in herkennen.

Dit werk wordt aangeboden door Karolina Grenczyk

Mijn werk onderscheidt zich door sprekende kleuren en duidelijke vormen. Ik werk met ecoline, inkt en potlood, maar ook knip en plak ik graag. Ik haal mijn inspiratie uit de natuur en mijmer graag. Dieren en mensen lijken in die mijmeringen soms wat te versmelten. Naast mijn kinderboekje 'Emilie en de Beer' maak ik ook graag illustraties die ik baseer op wat ik in de stad zie: mensen in het park bijvoorbeeld. Ook heeft de coronacrisis mijn werk beïnvloedt. Vaak kun je mij al tekenend spotten in het park, een café of op het strand.

Meer weten over Karolina Grenczyk?

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.696 klanten geven ons een 4,7 / 5

Nanda
Nederland
5 / 5

Super leuke mailtjes ontvangen nadat wij besteld hadden. Ons schilderij staat prachtig. Goede aflevering. Heel blij mee. Volgende keer bestellen wij weer bij Werk aan de Muur. Dikke dikke 10.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2019
Anita Kroes
Nederland
5 / 5

Ons prachtige kunstwerk had schade geleden tijdens het vervoer. Fantastisch snel en buitengewoon coulant opgelost!

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in februari 2023
Fam Kwerreveld
Nederland
5 / 5

Heel goede service, op afgesproken datum geleverd, werk ziet er boven verwachting prachtig uit een aanwinst in onze interieur.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2018
Cilia
Nederland
5 / 5

Prima
Prachtig schilderij, netjes en zorgvuldig verpakt geleverd. Op tijd voor het jubileum van mijn ouders.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2020
Marjolein
Nederland
5 / 5

Op alle fronten, top!!
Echte topservice. Heel vaak heen en weer gemaild om te overleggen over een schilderij, om zo met hun advies tot de juiste keuze te komen. Alle mensen waren even vriendelijk, snel met reageren en niks was teveel gevraagd. Daarna ook nog geweldige service omdat er een hoekje van het schilderij losliet, en we meteen een nieuwe toegestuurd kregen. Echt top service met top mensen!!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2021
Hanneke
Nederland
4.5 / 5

Alleen maar positieve klanken
Mooie website, eindeloos veel verschillende wandversieringen en alles eenvoudig aan te passen en te bestellen. Prima levering en prima service. Ik ga vast vaker gebruik maken van Werkaandemuur!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2021
Gerard
Nederland
5 / 5

weer een "'Werk aan de Muur"" besteld en weer perfect !
veel keuze; met zorg gemaakt en goed verpakt bezorgd. ook wordt je steeds op de hoogte gehouden over status voortgang

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2020
Sandra
Nederland
4.5 / 5

Super kwaliteit
Voor de 2e keer een schilderij besteld,zeer mooie kwaliteit

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2022
Anneke Tittulaer
Nederland
5 / 5

Van de site tot bestellen en leveren is een groot feest
Werk aan de muur biedt een bijzonder assortiment werken van diverse artiesten. De site is overzichtelijk en helder. Er wordt na het bestellen nog veel informatie gestuurd die het kopen een feestje maken.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2020
talih yurttakalin
Nederland
5 / 5

ze leveren goed werk af, leveren snel, erg betrouwbaar zeer positief

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in september 2017
Albert Hoek
Nederland
5 / 5

(Translated by Google) Received 3 beautiful canvases for the 2nd time this week. Just like a few years ago, friendly and good contact, excellent quality and fast delivery. Certainly not the last time for an order! (Original) Deze week voor de 2e keer 3 prachtige canvassen ontvangen. Net als een paar jaar geleden vriendelijk en goed contact, prima kwaliteit en snelle levering. Zeker niet de laatste keer voor een bestelling!

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in september 2023
D Lok
Nederland
3.5 / 5

Top
Dan wil een werk aan de muur en dan komt het wat Dus via via bij werk aan de muur terecht gekomen en ja dan komt het de keus wat er is veel Veel van allerlei afbeeldingen en als je er dan 1 gevonden hebt dan ook nog veel mogelijkheden van grote ,lijst,materiaal en noem maar op Gelukkig hebben ze veel hulpmiddelen om je te helpen Eindelijk beslist maar wilde het wel op bepaalde datum hebben dus gebeld en het werd prima geregeld kortom top

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2022

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop de illustratie Duik in een Boek van Karolina Grenczyk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
144,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden