Duin en Strand

van Michel van Kooten

- Werkcode: 203154

Michel van Kooten over Duin en Strand

Foto van duinen en strand in Ouddorp, Zuid-Holland. De Duinen van Goeree is een natuurgebied langs de Noordzee op Goeree-Overflakkee.
Duin en Strand vind je in de categorieën Blauw, Duinen, Duinen van Goeree, Fotografie, Helm (gras), Kust, Oceanen en zeeën, Ouddorp, Stranden, Zand, Zuid-Holland en Zuid-Hollandse Eilanden.
Michel van Kooten profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Michel van Kooten

Fotograaf uit Rotterdam met een ruime collectie foto's van Nederlandse natuur en landschappen zoals bossen, duinen, landgoederen, strand en zee. Ik bied ook foto's aan van Amsterdam, Den Haag, Deventer, Dordrecht, Gouda, Groningen, Haarlem, Parijs, Rotterdam, Scheveningen, Utrecht en Venetië. Ten slotte heb ik een grote collectie foto's van Madeira, Portugal. Volg me op Facebook: https://www.facebook.com/MichelvanKootenPhotography of Twitter: @mvkooten

Alle werken van Michel van Kooten


Waarom je kiest voor Duin en Strand op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Duin en Strand van Michel van Kooten

Koop de foto Duin en Strand van Michel van Kooten op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 203154
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
103 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.