Facebook pixel
Duinen van Texel

Duinen van Texel van Ricardo Bouman | Fotografie

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 331975

Duinen van Texel van Ricardo Bouman | Fotografie

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Maatwerk?
gratis verzending!
Duinen van Texel van Ricardo Bouman | Fotografie

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Een prachtige panorama van de Texelse duinen vlakbij paal 31, helemaal in het noorden van het eiland en vlak naast de Eierland vuurtoren.
Deze prachtige zonsondergang toont het mooie helmgras in de Texelse duinen en contrastrijke wolken in de blauwe hemel.
Een fotobeeld die de schoonheid van de Texelse kust op prachtige wijze weergeeft.
Deze foto is ongeveer een half uur voor zonsondergang gefotografeerd. De wolken zijn hierdoor heel dramatisch geworden door felle gele licht van de laagstaande zon.
Wist je trouwens dat de vuurtoren van Eierland is de enige vuurtoren in Nederland is waar je aan drie kanten over de zee uitkijkt? Je hebt hier namelijk uitzicht op de Waddenzee en de Noordzee.

Over Ricardo Bouman | Fotografie

Ricardo Bouman | Fotografie profielfotoRicardo Bouman is een grafisch ontwerper, fotograaf en eigenaar van ontwerpbureau Desenho Vormgeving in Zoetermeer. Hij is dagelijks bezig met het ontwerpen van opvallende grafische uitingen waarbij vormen, kleuren en vlakverdeling belangrijke rollen spelen. En dit geldt ook voor zijn fotografische beelden. Zijn passie is reisfotografie en met name gericht op bijzondere (berg)landschappen en nachtfoto's van kleurrijke skylines. Belangrijke factoren binnen zijn composities zijn kleurcontrasten, vlakverdeling, perspectief, spanning en dramatiek. Ricardo let altijd in het bijzonder op het weer en klimaat en legt graag de spanning en drama vast van het moment. Ricardo bewerkt zijn foto's maar houd de schoonheid van het onderwerp intact en realistisch. Zijn website bekijk je op: http://www.desenho.nl/bedrijfsfotografie

Alle werken