Duintop

van robert wierenga

- Werkcode: 54 946

robert wierenga over Duintop

In vind het altijd weer fascinerend om te zien wat wind en water met het zand op een strand kunnen doen. Er ontstaan vaak de meest mooie lijnen en sculpturen, en als fotograaf kun je uren zoet zijn met zoeken naar mooie beelden die hierin te vinden zijn. Deze foto is op het strand van Vlieland gemaakt, rond zonsondergang. Door het laag invallende strijklicht wordt de structuur van het mooie lijnenspel benadrukt.
Duintop vind je in de categorieën Avond, Bruin, Duinen, Duintop, Eiland, Fotografie, Helm (gras), Kust, Lijnen, Nederland, Oceanen en zeeën, Oost-Vlieland (plaats), Rust, Sepia (kleur), Stranden, Vlieland, Waddeneilanden en waddenzee, Zand, Zandverstuiving, Zomer, Zonsondergang, robert wierenga, robertwierenga.com en warmte.
robert wierenga profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door robert wierenga

Hallo! Mijn naam is Robert Wierenga. Leuk dat je mijn werk bekijkt. Naast mijn werk als Spoedeisende Hulp arts ben ik actief als landschapsfotograaf. Het vastleggen van onze mooie wereld biedt me een mooi tegenwicht voor de hectiek binnen de ziekenhuismuren. Aangezien ik in Groningen woon, maak ik de meeste van mijn foto's in de 3 noordelijke provincies. Ik trek er graag op uit tijdens de momenten met het mooiste licht, vaak rond zonsopkomst of zonsondergang. Mijn werk kenmerkt zich door eenvoudige, sterke composities en vaak een intensief gebruik van kleur en contrast. Neem voor meer werk en bijvoorbeeld tips voor landschapsfotografie eens een kijkje op mijn website, robertwierenga.com.

Alle werken van robert wierenga


Waarom je kiest voor Duintop als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Duintop van robert wierenga

Koop de foto Duintop van robert wierenga op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 54 946
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
137,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden