Doorvoer van Art Demo

Werkcode: 323 736 Kopieer de werkcode

Art Demo profielfoto Het schilderij in de overheersende kleuren bruin en oranje biedt de kijker een unieke blik in een majestueuze grotopening die eruitziet als een gotische raamconstructie. In het midden bevindt zich een open deur of transparante poort die fungeert als het centrale element van het schilderij.

Op de voorgrond van het schilderij steken zware takken met weelderig gebladerte uit in het licht, waardoor ze direct aanwezig zijn en een gevoel van diepte geven. De centrale delen van het schilderij worden gedomineerd door een groep bomen die rond een rivier lijken te kronkelen. De heldergroene, levendige gebieden creëren een aura van positiviteit en groei, die wordt voortgezet in de oprijzende heuvels. De ronde vormen benadrukken de natuurlijke harmonie en balans van het tafereel.

Het licht zelf lijkt achter het glazen element van de kathedraalachtige structuur in een fascinerende spiraalbeweging te bewegen, wat een extra dimensie van mystiek toevoegt. In de rechterbovenhoek van de foto zweeft een ballon met een gondel, duidelijk bezet door mensen die zich vergapen aan dit adembenemende lichtspektakel.

Dit schilderij nodigt de kijker uit om na te denken over de verbinding tussen natuur en licht, aarde en lucht. De grot kan worden geïnterpreteerd als een symbool voor de zoektocht naar spiritueel ontwaken of de onthulling van nieuwe horizonten. De natuur en de krachtige aanwezigheid van licht vormen ongetwijfeld de kern van dit indrukwekkende werk en inspireren de kijker om na te denken over de wonderen van de natuur en de spirituele dimensies van het leven. Uiteindelijk wordt de interpretatie echter overgelaten aan de individuele gevoeligheden en creatieve verbeelding van de kijker.

Dit werk wordt aangeboden door Art Demo

Je muren krijgen de waardige waarde door het unieke karakter van deze creatieve kunstwerken - of het nu de moeite waard is.
De onderscheidende stijl van de creatieve kunstenaar kan eeuwige impulsen voor u en uw gasten zijn.
Zelfs schijnbaar hyper-realistische motieven zijn zonder sjablonen uit deze kunstenaar ontstaan. Sternhagel gewoon.

Meer weten over Art Demo?

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.696 klanten geven ons een 4,7 / 5

Y. Bossaert
Nederland
5 / 5

In 1 woord alles is zo goed
Fijne mail je blijft goed op de hoogte

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2019
Hans
Nederland
4.5 / 5

Zeer mooie kwaliteit
Werk aan de muur doet wat ze beloven. Echt mooie afdrukkwaliteit en ook degelijk uitgevoerd met perfect ophangsysteem. In ons geval een aluminium uitvoering.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2022
Wilko
Nederland
5 / 5

Fantastische werken!
Uitstekende kwaliteit, bereikbaar voor overleg tijdens monteren

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2021
Harry
Nederland
5 / 5

Wij zijn zeer tevreden.
Super service . Erg mooie foto . Ga zeker nog een volgende bestellen. Ga zo door.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2019
Trudy Paap
Nederland
4.5 / 5

Fijne persoonlijke benadering en de kwaliteit van het product is meer dan uitstekend. Onze bestelling is een genot om naar te kijken.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2019
Naomi
Nederland
5 / 5

Super tevreden over de levering, communicatie en erg goede kwaliteit!! Heel blij met het resultaat en een bedrijf waar ik terug zal blijven komen. Echt een aanrader!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in september 2017
Wina
Nederland
5 / 5

Kan niet beter!
Geweldige hulp gekregen om tot een verrassende beslissing te komen. Kortom goede service. De canvas schilderijen zijn prachtig! Ik ben er reuze blij mee. Werk aan de Muur is een aanrader en verdient een hele dikke 10.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2019
Jules
Nederland
5 / 5

Perfecte aftersales en service. Zouden hoop bedrijven anno 2023 nog een voorbeeld aan kunnen nemen
Ben helemaal niet van de reviews maar voor nu maak ik daar graag eeb uitzondering voor. Mijn zoon mocht voor zijn 18e verjaardag mooie plaat voor aan de muur uitkiezen. Afmeting 160x40. Alles keurig verpakt en conform afspraak ontvangen. Echter na het ophangen en bij het verwijderen van de folie zat er kleine afwijking op de foto….Minimaal, maar voor iets wat wellicht een leven lang mee reist en je weet het toch hinderlijk. Na dit gedeeld te hebben met klanten service en intern overleg daar was de conclusie: Wij sturen kosteloos een nieuwe foto toe en degene met kleine beschadiging mochten we houden en zelf een andere zinvolle bestemming voor geven, nou dat gaan we zeker doen! Samenvattend: perfecte aftersales en service. Zouden hoop bedrijven anno 2023 nog een voorbeeld aan kunnen nemen ;) Dank daaarvoor team werk aan de muur!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2022
Ronald
Nederland
5 / 5

Top
Goeie en snelle levering. Kwaliteit is ook prima!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2023
Familie bredewold
Nederland
5 / 5

Snelle levering.ook goed contact via Whatsapp. En ze hebben trackandtrace.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2018
Antoinette
Nederland
5 / 5

Topservice
Ik belde op vrijdag of een levering van een schilderij op dinsdag mogelijk was. Alles is in het werk gesteld om dat mogelijk te maken!! Zeer vriendelijk persoonlijk contact en dat alles zonder meerkosten. Echt top!! Schilderij mooi en volgens verwachting.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2021
Harm
Nederland
5 / 5

Goede en snelle klantenservice.
Wij hebben een mooi groot canvasdoek besteld. Snelle levering en duidelijke updates tijdens dit proces. Helaas kwam het doek beschadigd aan. Dankzij vlotte reacties van Rosanne naar volle tevredenheid opgelost. Zo kan het blijkbaar ook!!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2022

Plus- en minpunten

  • Eenvoudig wisselbaar: Werk is te vervangen door enkel een los doek te kopen
  • Optionele akoestische functie
  • Modern en betaalbaar alternatief voor canvas
  • Zelfbouw pakket, je zet het zelf eenvoudig in elkaar. Bekijk de montage instructies.

Een modern alternatief voor canvas

Met een moderne en dunne lijst in de kleuren wit, zwart, goud of aluminium hang je een prachtig Werk aan de Muur. En de afmeting is geen beperking. ArtFrame bestel je tot 15 bij 3 meter groot.

Tijd voor iets nieuws in huis? Bestel een los verwisselbaar doek en in een handomdraai verander je van look. Duurzaam én betaalbaar.

Last van galm in huis of kantoor? Kies voor de optionele geluiddempende panelen en pak het akoestiek probleem goed aan.

Koop dit schilderij Doorvoer van Art Demo als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
ArtFrame zet je eenvoudig zelf in elkaar. Bekijk de zelfmontage instructies.
Een wisseldoek span je op in je bestaande ArtFrame.
122,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden