Dutch milk (gezien bij interieurtalent gezocht met vtwonen)

van Mariska Vereijken

- Werkcode: 811 162

Mariska Vereijken over Dutch milk (gezien bij interieurtalent gezocht met vtwonen)

poes drinkt melk uit een bordje, waarbij de melk ingeschonken wordt vanuit een (zwevend) Delfts blauwe kannetje. Dit is een van de diverse werken waarin ik een poes op creatieve wijze verwerkt heb in het beeld. Leuk om te weten dat dit een van de foto's is in een prijs winnende serie van 5 bij Salon Nationaal 2021 van de fotobond voor vrijetijds fotografen. Kijk bij mijn andere werken voor meer in dit genre. Tevens verkrijgbaar in Landscape met werkcode 894462 waarbij er meer ruimte is links en rechts in beeld.
Dutch milk (gezien bij interieurtalent gezocht met vtwonen) vind je in de categorieën Bestsellers, Creativiteit, Delfts Blauw, Dieren, Digitale Kunst, Drank, Etenswaren, Fotografie, Katten, Kunstwerk (artistiek), Nederland, Nieuwe Meesters en Tafelboek van Werk aan de Muur.
Mariska Vereijken profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Mariska Vereijken

Mariska Vereijken is een autodidact fotograaf. Sinds ze een eigen studio aan huis heeft is er meer ruimte en vrijheid om concepten om te zetten in beelden. Naast (fineart) portret werk die je op haar instagram account kan vinden, maakt ze een diversiteit aan fotografische werken die vaak conceptueel tot stand komen. Veelal werken die rust uitstralen maar ook met een creatieve inslag of waar een grapje in verwerkt zit.

Alle werken van Mariska Vereijken


Meer weten over Mariska Vereijken?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Dutch milk (gezien bij interieurtalent gezocht met vtwonen) als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Dutch milk (gezien bij interieurtalent gezocht met vtwonen) van Mariska Vereijken

Koop dit bestseller digital art werk Dutch milk (gezien bij interieurtalent gezocht met vtwonen) van Mariska Vereijken als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 811 162
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
144,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden