Dwaallichtjes in het bos van simone opdam

Werkcode: 244 475 Kopieer de werkcode

simone opdam profielfoto Porseleinzwammen op een oude beukenstam. Het is duidelijk waarom deze soort porseleinzwammen genoemd worden.

Dit werk wordt aangeboden door simone opdam

Even voorstellen
Mijn naam is Simone Monique Opdam. Natuur en natuurfotografie zijn mijn passie. In mijn thuisregio Waterland kan ik mij daarin prima uitleven. Mijn jeugd bracht ik door in Het Gooi en ook daar fotografeer ik graag, vooral in de herfst. Ik hou van bergen, hoge oude bomen, van reizen en nieuwe plaatsen ontdekken. Ik leg mijn ervaringen graag vast in beeld en deel ze zo graag met anderen. Fotografie is voor mij: vasthouden van het vergankelijke. Het is voor mij hét middel van expressie.

Jong geleerd…….
Al op jonge leeftijd was ik altijd in de natuur te vinden. Ik kende de meeste veldbloemen van naam en leende de camera van mijn tante om foto's te maken. Ik fotografeerde (analoog) vooral veel tijdens vakanties. Sinds de aanschaf van mijn eerste digitale spiegelreflexcamera in 2008 ben ik een fanatiek all round natuurfotograaf. Mijn voorkeur gaat uit naar landschaps- en macrofotografie. Ik maak graag foto's die mijn indruk en de sfeer van het moment weergeven en fotoseries met een boodschap.

Bezigheden
Na een carrière als jurist en een periode als fulltime moeder ben ik betrokken geraakt bij diverse non-profit organisaties, waaronder enkele op het gebied van natuurbescherming. In 2017 startte ik een eigen fotografiebedrijfje. Ik geef workshops macro- en landschapsfotografie en organiseer en begeleid kleinschalige fotoreizen. Bij Staatsbosbeheer ben ik gids en natuurbeschermer. Sinds september 2021 mag ik mezelf Landschapsambassadeur voor de Metropool Regi

Meer weten over simone opdam?

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.696 klanten geven ons een 4,7 / 5

Hanny
Nederland
5 / 5

Veel keus. Daardoor mooi werk kunnen kiezen geheel in juiste kleuren. Snelle levering.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2018
Familie bredewold
Nederland
5 / 5

Snelle levering.ook goed contact via Whatsapp. En ze hebben trackandtrace.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2018
IsoJacobijntje
Nederland
5 / 5

Echt een top bedrijf! Mijn bestelde kunstwerk kwam in eerste instantie niet uit zoals ik die had verwacht en ik was erg teleurgesteld. Vervolgens hebben zij over de weken heen echt hun tijd genomen om mij verschillende proefdrukken te sturen in andere kleursamenstelling en versies om een oplossing te vinden. Ze gaven het niet op (zelfs toen ik het wou laten zitten). Uiteindelijk hebben zij het voor elkaar gekregen om het probleem op te lossen en kan ik niet stoppen met naar het kunstwerk kijken ? Uitstekende service! “A great company can be judged by the way they handle their complaints.”

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in maart 2022
An
Nederland
5 / 5

Fantastisch.
Je hebt zoveel keuze uit prachtig werk. Hier wordt een mens blij van. Snelle aflevering en zorgvuldig verpakt.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2019
U. Holwerda
Nederland
4.5 / 5

Mooie website, enorme keus, duidelijke uitleg over het afdrukken van een foto op verschillend materiaal. We hebben in eerste instantie een verkeerde foto op staal ontvangen maar dit is snel en correct opgelost, communicatie met Werk aan de Muur als zeer prettig ervaren en binnen een paar dagen mochten we het juiste kunstwerk ontvangen. We zijn heel erg blij met de keuze die we hebben gemaakt, is precies zoals we in gedachten hadden. Wat ons betreft is Werk aan de Muur een aanrader!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2017
Angelique
Nederland
5 / 5

Maat die ik wilde was niet mogelijk! Maar door mee te denken kwamen we eigenlijk tot een nog beter resultaat. Snelle levering en top kwaliteit. Wij zijn super blij met het resultaat!!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2017
Maddy
Nederland
4.5 / 5

Zeer tevreden over de service en het vervoer van het produkt.
Mijn eerste keuze ging niet door omdat Werk aan de muur zelf niet achter de kwaliteit stond. Ik ben op een prima manier benaderd om een nieuwe keuze te maken. Dat heb ik gedaan en het resultaat is geweldig. Goed ingepakt en op tijd gekregen.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2021
Eveline
Nederland
5 / 5

Prima verzorgd
Ik werd steeds op de hoogte gehouden . Leuk ook, de achtergrondinformatie over de maker.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2021
Anita
Nederland
4.5 / 5

Mooie website, er is veel mogelijk. Je wordt goed op de hoogte gehouden over de status van je bestelling. De bestelling werd keurig verpakt op de afgesproken dag bezorgd.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2017
Familie Lensink
Nederland
5 / 5

Helemaal top!
Wij hebben 3 kunstwerken besteld. We hadden ze voor een bepaalde datum nodig, en ze hebben er alles aan gedaan om op tijd te leveren en dat is gelukt! Heel fijn. Een compliment voor jullie team, voor de inzet, goede communicatie, maar ook voor het inpakken van de kunstwerken, dat een product zo goed wordt ingepakt zien we nog zelden en alles was in orde. We zullen jullie bedrijf zeker aanbevelen bij anderen.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2020
erik verlent
Nederland
5 / 5

super en knap systeem makkelijk voor iedereen te monteren ,resultaat is verbluffend ,je kan als je doek niet meer mooi vind gewoon een ander idee aanbrengen !

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in mei 2023
Sandra
Nederland
5 / 5

Top
Prima

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2021

Plus- en minpunten

  • Eenvoudig wisselbaar: Werk is te vervangen door enkel een los doek te kopen
  • Optionele akoestische functie
  • Modern en betaalbaar alternatief voor canvas
  • Zelfbouw pakket, je zet het zelf eenvoudig in elkaar. Bekijk de montage instructies.

Een modern alternatief voor canvas

Met een moderne en dunne lijst in de kleuren wit, zwart, goud of aluminium hang je een prachtig Werk aan de Muur. En de afmeting is geen beperking. ArtFrame bestel je tot 15 bij 3 meter groot.

Tijd voor iets nieuws in huis? Bestel een los verwisselbaar doek en in een handomdraai verander je van look. Duurzaam én betaalbaar.

Last van galm in huis of kantoor? Kies voor de optionele geluiddempende panelen en pak het akoestiek probleem goed aan.

Koop dit moderne kunstwerk Dwaallichtjes in het bos van simone opdam op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
ArtFrame zet je eenvoudig zelf in elkaar. Bekijk de zelfmontage instructies.
Een wisseldoek span je op in je bestaande ArtFrame.
123,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden