Dwarsgetuigde mast van de Gulden Leeuw

Dwarsgetuigde mast van de Gulden Leeuw van Ko van Leeuwen

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 141444

Dwarsgetuigde mast van de Gulden Leeuw van Ko van Leeuwen

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
99 gratis verzending!
Dwarsgetuigde mast van de Gulden Leeuw van Ko van Leeuwen

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Dwarsgetuigde mast van de Gulden Leeuw aan het begin van Sail-In in IJmuiden, 2010. De Gulden Leeuw is een driemast topzeilschoener. De drie masten hebben langsgetuigde zeilen. De voormast heeft drie dwarsgetuigde zeilen.

Het schip is in 1937 te water gelaten als Dana, een biologisch onderzoeksschip voor de Deense staat. Later is het als offshorevaartuig en trainingsschip gebruikt. In 2007 is in Urk de verbouwing begonnen tot snelle topzeilschoener. In 2010 is het in gebruik genomen onder Nederlandse vlag. Eigenaar is P&T Charters.

(bron: www.guldenleeuw.com)

Over Ko van Leeuwen

Ko van Leeuwen profielfotoKo van Leeuwen is fotograaf in IJmuiden. Wat hier wordt getoond is zijn vrije werk. De voorliefde voor scheepvaart, natuur en Schotland komt duidelijk naar voren. Daarnaast komen er straks ook albums met panoramafoto's Ko van Leeuwen werkt ook als bedrijfs- en persfotograaf voor lokale bedrijven, regionale media en maakt videoverslaggeving voor diverse televisiezenders.

Alle werken