Eagle Trump Junior

Eagle Trump Junior van aRi F. Huber

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Eagle Trump Junior

van aRi F. Huber

Eagle Trump Junior van aRi F. Huber

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 827003
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
202 gratis verzending!

Omschrijving

De Adler-Werke produceerde 51 modellen van 1900 tot 1941 en was tegelijkertijd decennialang de op twee na sterkste autofabrikant in Duitsland wat betreft het aantal jaarlijkse nieuwe inschrijvingen. De Adler Trumpf Junior was ook in die tijd reeds een van de bekendste, tegelijkertijd populairste voertuigen en ook qua prijs, die in Duitsland werden geproduceerd. Er waren drie types van de Trumpf Junior, 1G, Sport en 1E, plus verschillende carrosserieën als 4-deurs saloon, 2-deurs cabriolet, 2 en 4-deurs cabriolet saloon en als 2-deurs roadster.
Van alle modellen werden er meer dan 100.000 geproduceerd en een verbazingwekkend aantal daarvan overleefde de Tweede Wereldoorlog en is vandaag de dag nog steeds op onze wegen te vinden met hun 25 pk in vele kleurencombinaties. Topsnelheid 90 km/u, prijs vandaag tot 40.000 Euro!

Dit werk wordt aangeboden door aRi F. Huber

aRi F. Huber profielfotoIk doe al meer dan 35 jaar aan oldtimerfotografie en fotografeer hier vooral gewone alledaagse voertuigen die meer dan 30 jaar geleden nog massaal op de weg waren. Maar ook auto's met een buitengewoon, mooi design. Van tijd tot tijd maak ik foto's van auto's, motoren en vrachtwagens van de afgelopen tijd, wanneer ze bijzonder mooie vormen en rondingen hebben en op de een of andere manier in de verleiding komen om te dromen en te rijden als een BMW Z8. Ik vind deze autoschoonheden niet alleen in musea, maar ook in gespecialiseerde werkplaatsen voor oldtimers, met verzamelaars die mij hebben uitgenodigd om hun klassiekers te fotograferen of vaak in donkere, stoffige schuren en hallen of gewoon geparkeerd aan de kant van de weg.

Alle werken