Early Easter Morning @ Kinderdijk - Part two

Early Easter Morning @ Kinderdijk - Part two van Tux Photography

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 54907

Early Easter Morning @ Kinderdijk - Part two van Tux Photography

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

10% Xpozer korting tm 17-12.
Nog 2 dagen en 1 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Xpozer
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Omschrijving

Deze foto is gemaakt op een vroege ochtend op Tweede Paasdag 2013 in Kinderdijk. Het was voor de tijd van het jaar koud, zeker gezien het laagje ijs op het water.
Het molengebied Kinderdijk ligt in de Alblasserwaard, in de buurt bij steden als Rotterdam en Dordrecht. Sinds 1997 staat het molengebied op de werelderfgoedlijst van Unesco.
De functie van de molens is het water vanuit de boezems naar een hogere boezem te pompen, waarna het door de sluizen bij Elshout in de Lek kan stromen. Dit om overstromingen en verzakkingen te voorkomen in het gebied.
Het molenpark bestaat uit 19 molens en is vrij toegankelijk. In het gebied is ook een museum molen te bezoeken tegen betaling en is het mogelijk om een rondvaart te maken.

Over Tux Photography

Leuk dat u mijn shop bezoekt! Fotograferen is een van mijn grootste passies. De mooie dingen die ik zie, leg ik graag vast. En dát wil ik graag delen met anderen. Naast de foto's in deze shop heb ik op http://tuxphotography.com een groot aantal andere foto's staan. Mocht daar een foto tussen zitten waar u interesse in heeft, stuur dan gerust een e-mail naar info @ tuxphotography .com (zonder spaties). Kijk ook eens in mijn andere shop: https://shop.tuxphotography.com/ :-)

Alle werken