Early Easter Morning @ Kinderdijk - Part two

Early Easter Morning @ Kinderdijk - Part two van Tux Photography

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 54907

Early Easter Morning @ Kinderdijk - Part two van Tux Photography

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Omschrijving

Deze foto is gemaakt op een vroege ochtend op Tweede Paasdag 2013 in Kinderdijk. Het was voor de tijd van het jaar koud, zeker gezien het laagje ijs op het water.
Het molengebied Kinderdijk ligt in de Alblasserwaard, in de buurt bij steden als Rotterdam en Dordrecht. Sinds 1997 staat het molengebied op de werelderfgoedlijst van Unesco.
De functie van de molens is het water vanuit de boezems naar een hogere boezem te pompen, waarna het door de sluizen bij Elshout in de Lek kan stromen. Dit om overstromingen en verzakkingen te voorkomen in het gebied.
Het molenpark bestaat uit 19 molens en is vrij toegankelijk. In het gebied is ook een museum molen te bezoeken tegen betaling en is het mogelijk om een rondvaart te maken.

Over Tux Photography

Ik heb een grote passie voor het moois dat onze wereld te bieden heeft. Zowel in Nederland als ver daar buiten. Overdag en vooral in de avond probeer ik sfeervolle opnames te maken van stadslandschappen en landschappen. Dat is mijn grootste passie. Foto's geven mij een herinnering aan een mooie plek en ik vind het heerlijk om weg te dromen bij een foto. Mijn passie voor fotografie wil ik graag delen met u door middel van sfeervolle foto's. En door kwalitatieve fotoproducten in deze webshop. Zodat u ook dat fijne gevoel, die sfeer of ontspanning kunt ervaren. En daarmee u woongenot kunt vergroten of een werkplek sfeervoller kunt maken.

Naast de foto's in deze shop heb ik op https://tuxphotography.com een groot aantal andere foto's staan. Mocht daar een foto tussen zitten waar u interesse in heeft, stuur dan gerust een e-mail naar info @ tuxphotography .com (zonder spaties). Kijk ook eens in mijn andere shop: https://shop.tuxphotography.com/ :-)

Alle werken