Earthrise glas-in-lood

Earthrise glas-in-lood van Frans Blok

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Earthrise glas-in-lood van Frans Blok

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 230256

8% Hemelvaart korting
Nog 17 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
215 198 gratis verzending!

Omschrijving

Earthrise is de naam van een foto, die gemaakt werd op Kerstavond 1968 door astronaut Bill Anders aan boord van de Apollo 8 in een baan om de Maan. Die foto, die onze planeet Aarde laat zien als een prachtige oase boven een grijs, levenloos Maanlandschap in een enorme zwarte leegte, wordt beschouwd als een van de iconische beelden van de twintigste eeuw.

Dit virtuele glas-in-loodraam is een digitale reconstructie van de legendarische foto. Het beeld is gemaakt in Autocad, 3ds Max en Photoshop en bevat in totaal 3276 virtuele stukjes van 27 verschillende soorten glas.

Dit werk wordt aangeboden door Frans Blok

Frans Blok profielfotoMijn werk bevindt zich in het grensgebied van fotografie, schilderkunst, computervisuals en grafisch ontwerp. Met mijn bedrijf 3Develop doe ik werk in opdracht maar dezelfde technieken, vaardigheden en software zet ik ook in voor het maken van vrij werk.Ik ben van oorsprong architect en ik woon in Rotterdam, vandaar dat de architectuur en de geschiedenis van die stad een belangrijke inspiratiebron vormen. Maar ook reizen naar onder andere IJsland en Groot-Brittannië, of wandelingen in Nederland, leveren veel materiaal op. Ontdekken en verbeelden, het zien en laten zien van kwaliteit en schoonheid, daar gaat het om in mijn werk.

Alle werken