Eb en vloed

Eb en vloed van MSP Photographics

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 74673

Eb en vloed van MSP Photographics

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Maatwerk?
gratis verzending!
Eb en vloed van MSP Photographics

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Omschrijving

Net na het middag uur stond de golfbreker nog deels onder water en snel zou de vloed zich terug trekken en zou het strand weer begaanbaar zijn in Zoutelande,Zeeland (NL). Op de voorgrond mooie voetsporen zichtbaar, de lijn van de golfbreker loopt mooi het beeld in wat voor scherpte diepte zorgt, de meeuwen in lijn op de golfbreker maken het plaatje af. Ik heb deze foto omgezet naar zwart/wit zodat er een mooie contrast rijk geheel zou ontstaan. Ik heb hier bewust voor een laag camera standpunt gekozen en de horizon op driekwart gelegd waardoor er veel te zien valt maar er toch een rustig beeld is ontstaan.

Over MSP Photographics

Inmiddels ben ik al weer ruim 20 jaar aan het fotograferen waarvan de laatste jaar digitaal en heb inmiddels geruime ervaring in de fotografie. Ik fotografeer (sport) evenementen, landschappen, dierenportretten, en macro / natuur platen. De werken in mijn webshop zijn slechts enkele voorbeelden van hetgeen ik fotografeer, mijn archief is inmiddels zeer groot. Mocht u op zoek zijn naar een specifiek beeld, maar deze niet in mijn webshop aan treffen, dan kunt u me altijd e-mail benaderen. Volg me nu ook op Twitter voor het laatste nieuws.

Alle werken