Eddie Murphy schilderij

Eddie Murphy schilderij van Paul Meijering

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 120611

Eddie Murphy schilderij van Paul Meijering

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

10% Xpozer korting t/m 17-12.
Nog 2 dagen en 4 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Xpozer
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Omschrijving

Realistisch schilderij in acrylverf, geschilderd door kunstschilder Paul Meijering van de Amerikaanse filmacteur, stand-upcomedian en zanger. Zijn bekendste stand-up shows, Delirious (1983) en Raw (1987), zijn uitgebracht op VHS en dvd.

Murphy speelt over het algemeen rollen met een komische inslag. In een aantal films speelt hij verscheidene rollen naast een hoofdrol. Vanaf het begin van de jaren tachtig legde hij zich toe op het acteren in (min of meer) komische films. Met zijn eerste filmrollen in 48 Hrs. en Trading Places brak hij reeds door. Daarna volgden de succesvolle Beverly Hills Cop-serie en Coming to America. Hij maakte een comeback met de film The Nutty Professor, een remake van de gelijknamige film van Jerry Lewis uit 1963.

Murphy is eveneens een veelzijdig stemacteur; zo is hij de stem van de ezel in de animatiefilmreeks Shrek en sprak hij de stem in van de Chinese draak in Disneys Mulan.
Het originele schilderij is 90 x 90 cm en beschikbaar voor de verkoop.

Over Paul Meijering

De stijl die Paul Meijering voor zijn schilderijen hanteert is (bijna fotografisch) realistisch. Zijn werken zijn dan ook gebaseerd op foto's. De kunstenaar streeft er naar om een treffende gelijkenis te creëren met de (in vele gevallen beroemde) geportretteerde. Uiteraard werkt Paul Meijering eveneens in opdracht en kunt u elk gewenst persoon, huisdier, auto of wat u dierbaar is laten vastleggen in een schilderij.

Alle werken