Eddie Vedder van Pearl Jam schilderij

van Paul Meijering

- Werkcode: 89 616

Paul Meijering over Eddie Vedder van Pearl Jam schilderij

Realistisch schilderij in acryl van Eddie Vedder - de leadzanger van Pearl Jam, geschilderd door de Emmense kunstenaar Paul Meijering - Het originele schilderij is 90 x 120 cm en verkocht
Eddie Vedder van Pearl Jam schilderij vind je in de categorieën Alternatieve rock, Bariton (zangstem), Contemporary, Eddie Vedder, Groen, Hard Sun, Into the Wild (film), Kunst, Kunstschilder, Kurt Cobain, Leadzanger, Lijst van gitaristen, Paul Meijering, Pearl Jam, Portret, Rock, Schilderijen, Single (muziek), Soundtrack en Ukulele Songs.
Paul Meijering profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Paul Meijering

De stijl die Paul Meijering voor zijn schilderijen hanteert is (bijna fotografisch) realistisch. Zijn werken zijn dan ook gebaseerd op foto's. De kunstenaar streeft er naar om een treffende gelijkenis te creëren met de (in vele gevallen beroemde) geportretteerde. Uiteraard werkt Paul Meijering eveneens in opdracht en kunt u elk gewenst persoon, huisdier, auto of wat u dierbaar is laten vastleggen in een schilderij.

Alle werken van Paul Meijering


Meer weten over Paul Meijering?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Eddie Vedder van Pearl Jam schilderij als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Eddie Vedder van Pearl Jam schilderij van Paul Meijering

Koop dit schilderij Eddie Vedder van Pearl Jam schilderij van Paul Meijering als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 89 616
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
Art Frame zet je eenvoudig zelf in elkaar. Bekijk de zelfmontage instructies.
189,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden