Edelherten op De Hoge Veluwe

Edelherten op De Hoge Veluwe van Ton Drijfhamer

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Edelherten op De Hoge Veluwe

van Ton Drijfhamer

Edelherten op De Hoge Veluwe van Ton Drijfhamer

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 561212
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
86 gratis verzending!

Omschrijving

Een kleine groep edelherten in de winterperiode van februari 2020 op De Hoge Veluwe. Tijdens een wandeling sta je dan oog in oog met deze imposante dieren. Iets waar ik op gehoopt had uiteraard.
In een totaal andere sfeer dan in de bronstperiode wanneer je met tientallen andere fotografen langs de kant van de weg staat (mij niet gezien!).

Dit was bijzonder, verstild en indrukwekkend.
De dieren zagen mij en ik zag hen en we verstoorden elkaar niet. Ik maakte mijn foto's en vervolgde daarna mijn weg. Zij deden hetzelfde.

Dit werk wordt aangeboden door Ton Drijfhamer

Ton Drijfhamer profielfoto"Alleen, maar samen met het weer, de wind én mijn camera op zoek naar het mooiste licht. Dat vind ik één van de mooiste dingen om te doen. Een groot deel van de foto's op deze website heb ik gemaakt in de regio waar ik woon, in het noorden van Nederland, aan de 'Golden Raand' van de Waddenzee. Deze prachtige omgeving biedt volop gelegenheid daarvoor. Met de weidse vergezichten over het Wad tot aan de prachtige boslandschappen in Westerwolde en Friesland ben ik dan ook nog lang niet klaar.
Om het mooiste licht te vangen is vroeg opstaan vaak noodzakelijk en vaak ook best moeilijk. Maar elke keer weer is het een geweldig moment als ik bij aankomst op een lokatie, de auto uitzet en tijdens mijn eerste mok hete koffie in een wereld sta die nog slaapt en ik op zoek mag gaan naar het juiste moment, op de mooiste plek met het mooiste licht.

Ik hoop dat u net zoveel plezier beleeft aan het bekijken van mijn foto's als ik had tijdens het maken ervan. Mocht u een werk van mij aangeschaft hebben, dan zou ik het ontzettend leuk vinden om per mail een berichtje van u te ontvangen van hoe het werk aan uw muur hangt.

Alle werken