Edelherten op het Zwarte Veld, De Hoge Veluwe van Ton Drijfhamer

Werkcode: 561 213 Kopieer de werkcode

Ton Drijfhamer profielfoto In de schemering van een februaridag in 2020, komen deze imposante dieren uit de bossen op zoek naar voedsel.
Een van hen heeft zijn gewei kortgeleden afgeworpen en gedraagt zich wat nerveuzer dan de anderen. Zij zullen vast en zeker snel volgen. Daarna kan de hele cyclus weer opnieuw beginnen.

Dit werk wordt aangeboden door Ton Drijfhamer

"Alleen, maar samen met het weer, de wind én mijn camera op zoek naar het mooiste licht. Dat vind ik één van de mooiste dingen om te doen. Een groot deel van de foto's op deze website heb ik gemaakt in de regio waar ik woon, in het noorden van Nederland, aan de 'Golden Raand' van de Waddenzee. Deze prachtige omgeving biedt volop gelegenheid daarvoor. Met de weidse vergezichten over het Wad tot aan de prachtige boslandschappen in Westerwolde en Friesland ben ik dan ook nog lang niet klaar.
Om het mooiste licht te vangen is vroeg opstaan vaak noodzakelijk en vaak ook best moeilijk. Maar elke keer weer is het een geweldig moment als ik bij aankomst op een lokatie, de auto uitzet en tijdens mijn eerste mok hete koffie in een wereld sta die nog slaapt en ik op zoek mag gaan naar het juiste moment, op de mooiste plek met het mooiste licht.

Ik hoop dat u net zoveel plezier beleeft aan het bekijken van mijn foto's als ik had tijdens het maken ervan. Mocht u een werk van mij aangeschaft hebben, dan zou ik het ontzettend leuk vinden om per mail een berichtje van u te ontvangen van hoe het werk aan uw muur hangt.

Meer weten over Ton Drijfhamer?

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.696 klanten geven ons een 4,7 / 5

Elvira
Nederland
5 / 5

Alles heel goed geregeld
Ik heb 2 keer een werk aan de muur gekocht. Ik ben echt heel erg tevreden. Vooral de goede communicatie valt gewoon op. Als ik een vraag had werd dit snel beantwoord. Heel vriendelijk en doeltreffend. Dat maak je lang niet altijd mee bij online winkels. Ook de lijsten zijn heel netjes verpakt als ze worden bezorgd. Nette ophang haken en ook mooie uitstraling En kleur van de afbeelding. Voldoet aan de verwachtingen. Kortom zeer tevreden.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in september 2020
Maeike
Nederland
5 / 5

Service & prachtwerk
Ben prima geholpen tijdens het bestelproces, heel vriendelijk, persoonlijk en supersnel! Ik wilde een ander formaat dan standaard, kreeg direct een digitaal voorbeeld van de uitsnede. Ook kreeg ik ongevraagd advies over het materiaal, heel fijn! De foto is prachtig, was goed verpakt en was eenvoudig op te hangen.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2019
Ruud
Nederland
5 / 5

Werkaandemuur, beveel ik een ieder aan!
Ik heb veel besteld bij internet bedrijven, echter Werkaandemuur slaat alles, als het gaat om Service! Product was niet naar wens, en is kosteloos en snel opgelost! Kreeg binnen een week de goede uitvoering, en deze hangt nu te pronken boven de tafel. Ik beveel dan ook en ieder Werkaandemuur aan, topbedrijf!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2021
Chantal
Nederland
3.5 / 5

Aardig aan de prijs, maar wel erg goede service
De werken zijn wel wat aan de prijs. Daar staat wel een goede service tegenover. De eerste werken waren beschadigd, zonder morren en met spoed kregen we nieuwe werken die wel goed waren. Erg blij met het resultaat.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in september 2022
Familie Lensink
Nederland
5 / 5

Helemaal top!
Wij hebben 3 kunstwerken besteld. We hadden ze voor een bepaalde datum nodig, en ze hebben er alles aan gedaan om op tijd te leveren en dat is gelukt! Heel fijn. Een compliment voor jullie team, voor de inzet, goede communicatie, maar ook voor het inpakken van de kunstwerken, dat een product zo goed wordt ingepakt zien we nog zelden en alles was in orde. We zullen jullie bedrijf zeker aanbevelen bij anderen.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2020
Ben
Nederland
5 / 5

Prachtig schilderij. Precies, zoals aangegeven, erg goed verpakt verzonden. Prijs-kwaliteit klopt aks een bus

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in mei 2023
L. van den Assem
Nederland
5 / 5

Aanbeveling Werk aan de muur
Zeer tevreden! Bestelling was goed verpakt; snelle levering. Prachtig werk hangt nu aan de muur.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2021
Adri
Nederland
5 / 5

Heel erg goed
Mijn ervaring is nog maar gebaseerd op 1 aankoop, maar ik ben daar erg tevreden over. Het schilderij was precies zoals ik hoopte dat het zou zijn. Heel goed ingepakt waardoor kans op beschadigen klein is. Ook communicatie via mail was prettig. Zal zeer zeker nog een keer iets bestellen. Zeer grote keuze.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2018
Taco Davids
Nederland
5 / 5

(Translated by Google) Many choices and very good quality, which leads to beautiful results (Original) Vele keuzes en zeer goede kwaliteit, wat uitblinkt tot prachtig resultaat

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in juli 2023
René
Nederland
5 / 5

Ruime keuze en prima service. Foto op aluminium was zeer scherp, helder en mooi afgewerkt. Netjes verpakt en geleverd op de afgesproken datum.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2017
Karin van Ess
Nederland
5 / 5

Precies zoals ik het uitgezocht had!
Staat erg mooi aan de muur,hebben de muur laten schilderen zoals op VT wonen ,uitzending Amersfoort, monumentaal pand. We zijn er heel blij mee !! Bedankt!!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2019
Rolf
Nederland
5 / 5

Wandpaneel geslaagd
Voor een wandpaneel van 100x150 met geluidsabsorberende eigenschap kregen we technisch advies. Dus nu hebben we een betere acoustiek en een fraaie afbeelding aan de muur.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2022

Plus- en minpunten

  • Eenvoudig wisselbaar: Werk is te vervangen door enkel een los doek te kopen
  • Optionele akoestische functie
  • Modern en betaalbaar alternatief voor canvas
  • Zelfbouw pakket, je zet het zelf eenvoudig in elkaar. Bekijk de montage instructies.

Een modern alternatief voor canvas

Met een moderne en dunne lijst in de kleuren wit, zwart, goud of aluminium hang je een prachtig Werk aan de Muur. En de afmeting is geen beperking. ArtFrame bestel je tot 15 bij 3 meter groot.

Tijd voor iets nieuws in huis? Bestel een los verwisselbaar doek en in een handomdraai verander je van look. Duurzaam én betaalbaar.

Last van galm in huis of kantoor? Kies voor de optionele geluiddempende panelen en pak het akoestiek probleem goed aan.

Koop dit landschapskunstwerk Edelherten op het Zwarte Veld, De Hoge Veluwe van Ton Drijfhamer op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Shop nu met 10% korting
Nog 3 dagen en 6 uur geldig!

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
ArtFrame zet je eenvoudig zelf in elkaar. Bekijk de zelfmontage instructies.
Een wisseldoek span je op in je bestaande ArtFrame.
105,-94,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden
10% korting verrekend!